Ahojte, rozhodla som sa kupit kocik z bazaru.
Neviem ake bude babatko a rada by som nieco usetrila
Byvame v mensom meste. Cesty a chodniky su vselijake su tu aj lesy.
Kocik nebudeme casto nakladat do auta.
Prosim poradte mi do ktoreho by ste sli.
A aku mate skusenost s kupou kocika z druhej ruky ci odporucate kupu kocika po jednom dietati
Dakujem pekne
@riamia91 ďakujem pekne
Tiez som skor za salsu, hoci cybex je dizajnovo krajsi ale v odpruzenim kociku aj babatku bude lepsie ❤️
Ja by som isla do cybexu kebyze z tych dvoch sa mam rozhodnut.tie abc kociare aa mne vobec nepacia
Tak každý máme iný vkus, mne sa nepáči Cybex, okrem iného už ho má hádam každá druhá mamina. Nemám rada tuctovosť. To skôr nejaký easywalker alebo keď z tých tuctovejších tak radšej bugaboo.
@riamia91 kocik salsu pojdeme pozriet ;)
Dakujem za rady
Vsetko dobre prajem🍀
Salsa je top. Pisem to aj v recenzii. 🙂
Ahoj, skusenost z bazaru nemam, ale mam Abc Salsu a teda opisem ti stav po 2 rokoch veeelmi intenzivneho pouzivania, veruze je to maly tank, takmer vsade presiel, cize za mna topka. Uz vyse 2 rokov pouzivam iba ten, najprv vanicku, potom sportiak, od aprila znovu vanicku a k tomu skejtik. Utiahne toho naozaj vela a na to, ze ho az pretazujem ide ako ma. Nepoviem, ze po tych vyse 2 rokoch naozaj inetenzivneho pouzivania na 150% uz sem tam nezavrzga. Ale kym sme nepouzivali skejtik a nevozili nim babo a aj starsiu 13,5kg ani tuk. Raz za rok dofukame kolesa, inak sme nemali ani jeden defekt a to teda veru zvladok kadejake cesty necesty. V aute mame maly golfac, ale aj tak sme takmer vsade nosili Salsu, cize milionkrat bola zlozena a rozlozena, tahana po schodoch a tak. Ja jednoznacne odporucam. Nedala by som ten kocik za nic a ak by sa s nim nieco stalo, znovu kupim iba ten. Ale verim, ze ak by sme sa rozhodli pre tretie, este ho v pohode vyvozi.