Ahojte, tie co mate kocik ABC design salsa 4, aj vy mate hlboku vanicku tak sikmejsie, ze ma babo hlavku nizsie ako nozky, ci to je len moj kocik taky?
Ahoj, my to iste. Dnes sme boli prvy krat vonku a vsimli sme si to. Malej asi budeme musiet nieco davat pod hlavicku. Ale celkovo, ta vanicka tam cela nejak lieta
Rovnaky problem sme mali aj my s vanickou, az ked sme ju spratavali a vytiahli sportiak, tak nas napadlo, ze tie adaptery na vanicke sme mozno nasadili naopak, ale neskusali sme to uz, kedze uz isla do krabice..
@merared zaujimave, to by mi vobec nenapadlo. Ja som vymenila tie adaptery a sa mi zda, ze je to trosku lepsie, len syncek je uz dlhy, takze hlavku ma uplne vzadu a tym padom je vanicka zase do sikma 🤦♀️😀 a
@marrilyn tiez to uz nejak s vanickou dobojujem, ked sa ochladi, vymenim za sportovu cast, aj ked som myslela, ze min. do polroka bude vo vanicke, ale uz teraz je tam ltt a to ma 4,5mes.🙈
@ritalein ja som mala tento kocik tiez, tiez som to mala zacala som maleho davat trochu blizsie k sebe a potom to bolo rovnejsie, teda nemal hlavu az pri konci vanicky neviem ci som to spravne vysvetlila