Abc design cobra 2011. Máte ho vyskúšaný?

martinkaa299
22. feb 2011

ahojte mate niekto skusenosti s tymto kocikom alebo s bebetto vulcano St. lebo som tu ziadnu temu onich nenasla.. dkaujem za radu

mbamb
19. jún 2011

@martinkaa299 ahoj, toto presne aj mna zaujima, velmi sa mi tento kocik paci ale nic o nom neviem,. Zistila si nieco ? 🙂

martinkaa299
autor
20. jún 2011

@mbamb ahoj nezistila som nic :(

zuzikkaa
20. jún 2011

@martinkaa299
@mbamb baby skuste si tento kocik najst niekde na bazare a spytat sa konkretnej predavajucej ze co vas vsetko zaujima...mozno ten kocik bude vychvalovat len aby ho predala,ale snad sa nieco dozviete 😉

mbamb
20. jún 2011

@zuzikkaa chcela by som referencie od maminky, ktora ma skusenost s kocarikom a nie od predavajucej ...

zuzikkaa
21. jún 2011

@mbamb no ved aj ta co ho uz predava ma skusenost 😅

mbamb
21. jún 2011

@martinkaa299 a uz mas vybraty iny? 🙂 Ja sa stale neviem rozhodnut, teraz som nasla "nemecke testy" kocarikov, netusim ci sa na ne mam spoliehat alebo je to zas cisto vsetko podplatene ☹

martinkaa299
autor
21. jún 2011

@mbamb ja som kupila aro team dreamline zatial spokojnost velka :D drzim palce pri vybere

slovben
24. jún 2011

Ahoj maminky. Ja mám tento kočík od novembra 2010. Kupila som si sivociernu kombinaciu 2011. Mala ma zatial len pol roka, ale s kocikom som doteraz bola velmi, nadmieru spokojna. objednala som si k nemu aj autosedacku v tej istej farbe (mne osobne sa nepáčia žiadne ostré farby ani farebné kociky), ale musim povedat, ze dcerke sa tam ohromne paci. Dost vela cestujeme, chodim este do skoly, tak som "vsadila" na kvalitnejsiu autosedacku. Hlboká čast je tiež velmi pohodlna a prakticka. Sportovu čast som este nestihla pouzit, lebo mala zacina sedkat, tak sa este vozime alebo v hlbokej (uz pomenej, lebo sa dviha) alebo v autosedacke, ku ktorej som si kupila adaptery na konstrukciu kocika. Velmi rada sa tam vozi, lebo má výhlad 🙂 Trochu sa tej sportovej casti bojim, neviem ako sa jej tam bude pacit, lebo sa nedá dať celkom do lahu, su tam len tri polohy, ... viete, co myslim? ze sportova cast je stale rovnako, len sa sklána dozadu. doteraz nemozem nan nic povedat, je velmi stylovy, dobre sa ovlada, pohodlny... uvidim ako bude chciet byt v tej sportovej casti. Tak ak budete nieco chciet vediet, rada odpoviem. pozdravujem a zelam pevne nervy pri vybere spravneho kocika

nikoleta2210
7. júl 2011

@slovben ahoj 🙂 ja si planujem kupit kociarik od jednej mamky 😉 cize mi ho odporucas ?

mimiben
21. sep 2011

Ahojte dievčatá, aj mne sa páči tento kočiarik. Bábo sa nám má narodiť koncom januára, takže potrebujem niečo do snehu. Pri synčekovi som mala V3 a bol veľmi zle odpružený a za rok a pol sa mi hrozne rozhegal.
slovben, ako si s ním bola spokojná v zime?
Myslíš, že by vydržal aj ťahanie po schodoch hore a dole? Kým sa totiž dostanem k výťahu, mám pred sebou kopec schodov ☹

adenka
4. okt 2011

ahojte
@slovben uz si skusila sportovu cast? ja chcem tiez tento kocik, ale bojim sa toho sportaku, lebo moja dcera spava vo svojom kociku bud naboku, alebo na bruchu a ked bude maly taky isty tak neviem ako sa posklada v takom kociku ktory nie je rovno...

slovben
4. okt 2011

@adenka áno, športovú časť už používam, našej malej sa tam páči, ale veru na bruchu by sa tam spať nedalo...hm neviem ako by som poradila... asi keby si si ho niekde omrkla, skúsila si ho...
@mimiben používala som ho aj v zime, no nie keď bolo veľa snehu...ako s každým kočíkom, veľmi po snehu nešiel 🙂 i keď má veľké kolieska...
Poviem vám len veľké mínus, na ktoré som teraz prišla....predné koliesko sa mi po necelom roku strašne "vyhegalo", je ok, ale hnevá ma, keď sa niekde ponáhľam, chcem vytočiť a ono sa zaprieči a nie a nie sa pohnúť...to je zatiaľ jediné mínus tohto kočíka, ináč som maximálne spokojná...

adenka
4. okt 2011

@slovben dakujem.. no skusit mozem, ale drobec v brusku asi nevyskusa 🙂 . ale dakujem.. vidim to tak ze ostanem pri concorde 😀
koliecko reklamuj, podla vsetkeho ti tam odislo lozisko, mne tak menili predne kolieska na aktualnom kociku

andy1705
31. júl 2013

Ahojte maminy, Vám už môj príspevok asi veľmi nepomôže, (keďže píšem asi 2 roky po 🙂 ) ale hádam iným maminam poradím.
Mám ho otestovaný spredu - zozadu, mám ho už 2 roky, práve ho predávam, keďže je nám už nanič, malý už nepotrebuje kočík.

Takže tu sú moje postrehy:
+ Ja som s ním bola vcelku spokojná. Vanička bola super, dosť veľká, malý bol letné dieťa takže sa do nej v pohode zmestil celú zimu aj sa fusakom. Aj vajko bolo fajn, nemám čo vytknúť, v pohode sa nacvakavalo (cez adaptéry) na konštrukciu aj vajko aj vanička (v podstate aj športová časť)

+ Má super veľký odkladací spodný priestor

- Konštrukcia je ľahučká takže sa dobre nakladal do auta a podobne(celkovo skladanie a rozkladanie bolo fajn), dokonca by som povedala že až príliš ľahká 🙂
Stavalo sa mi totiž ze keď som mala na rukoväti pripnutú tašku ( a bola plná a tažká) a malého som vybrala zo športovej časti (pri vajku ani vaničke to nerobilo) tak mi taška prevážila kočík a prevrátil sa mi, takže som si na to musela davať pozor - buď zaparkovať do kopca alebo odopnúť tašku a až potom vybrať malého.

- Ďalšie mínus bolo odaretované predné koliesko: keď som prechádzala cez cestu a nahla som kočík na seba aby som vyšla na obrubník zvyklo sa mi otočiť - akoby rozhúpať a keď som položila kočiar už na chodník a koliesko nebolo presne v smere jazdy ale bolo trochu vyhnuté do strany znyklo sa mi spriečiť. Takže som ho používala stále už iba zaaretované (bolo to tak jednoduchšie)

- Sedenie v športovej časti je celá kapitola. to že sa nedá sklopiť úplne do roviny aby sa dieťa dobre vyspalo mi vôbec nevadilo, môj malý spí dodnes v postielke na brušku ale keď bol v kočíku a bol už unavený tak v ňom v pohode zaspal.
Horšie to bolo keď nespal. Operadlo sa nedá vyrovnať do úplne zvislej polohy, aj keď je na najvyššom stupni, stále je trošku naklonené dozadu, s ním aj sedadlo, čo dieťa núti byť stále opreté. Ale náš malý chcel stále pozerať niekam von a tak nevydržal byť opretý, tak sa nahýbal dopredu lenže tam mu zavadzala tá zábrana (neviem ako sa to presne volá ale však viete čo myslím 🙂 ) takže som mu to odopínala a bol zapútaný iba na popruhy.
+ Ale zase samotné polohovanie bolo veľmi jednoduché, jednou páčkou uvolniť sedačku a šup-šup už aj leží.

- A ešte čo mi vadilo bola strieška: Keď bola sedačka vzpriamená na sedenie, roztiahnutá strieška bola od operadla do zhruba 90 stupňového uhla, lenže keď sa sedačka sklopila na ležanie, sklopila sa s ňou aj strieška a potom už veľmi netienila, takže som mu tam aj tak musela prehodiť plienku, (alebo slnečník)

Takže to boli asi také najhlavnejšie veci čo by som vytkla. Viem že som napísala viac mínusov ako plusov, niežeby som bola kritická (s kočíkom som bola spokojná) len som chcela upozorniť na situácie z bežného používania. Plusy Vám povie aj predajca 🙂
Ono každý jeden typ kočíka ma svoje pre aj proti a na to prídeme až používaním. Dúfam, že som niekomu aspoň trochu poradila,
Prajem šťastnú ruku pri výbere kočíka pre vaše baby 🙂