Ahojte.
Akú máte skúsenosť ? Na nete je toho negatívneho dosť... Chceme si odtial kúpiť kočík, tak ma zaujíma, či je personal ochotný, či nerobia problémy pri prípadnej reklamácii atď.. Ďakujem
Niesu tam zrovna najpríjemnejší, ochota tiež nič moc
Ja som od nich objednavala umele mlieko, flasky, cumle...s tovarom som problem nemala, objednavka prisla takmer okamzite, ale nereklamovala som u nich nikdy nic. Za mna spokojnost, negativnu skusenost nemam.
My máme odtiaľ kočiar, ja som bola nadmieru spokojná, chvíľku sme čakali na naskladnenie, ale potom nám ho doniesli osobne domov večer o 7, aby sme ho mali
Objednávala som dvakrát (kočík v akcii ktorý za tri roky nedošiel a tovar skladom mi šiel 4 týždne, ochota 0 bodov, aspoň nejaké prepáčte
Ja som od nich kupovala celu výbavu (kočík, postieľku a cele to vybavenie), fusaky, autosedacku…je to síce už 8 rokov, ale keď som spravila veľký nákup tak boli milý, venovali sa mi, vysvetlili. Keď som ale prisla kúpiť LEN papučky/fľašu/čokoľvek malé tak boli nepríjemný, ledva pozdravili, neporadili.
Taktiež som u nich reklamovala ergo nosič, mal tam nejako zle nasite take upevňovacie klipy. Keďže ten nosič som nepoužívala od začiatku kúpi ale až po cca mesiaci tak bola nepríjemná že či som si to skôr nevšimla a že čo ona s tým ma. Nakoniec mi to síce vyreklamovala, nový tovar mi dali až na posledný deň reklamácie ale teda neochota riadna.
Ale hovorím, je tomu už 8 rokov, možno sa personál zmenil. dnes som tehotná znova, ale asi sa najskôr popozeram po iných obchodoch.
Brala som od nich kočík, matrac, flase a iné veci, reklamovala som konštrukciu na kočík, nebol prob, zadarmo prišli a vyzdvihli, aj keď na začiatku sa tvárili že im to mám ja doniesť. Dostala som aj lepšiu cenu keď som im napísala Mail že som našla lacnejší kocik, keďže to majú napísané na webe. Keď som im volala že už objednávku potrebujem urgentne mi poslali veci. Staršia Pani bola veľmi milá po telefóne. Osobne v predajni tam bola mlada slečna nič moc nevedela poradiť. Nemám nejakú zlú skúsenosť
Máme odtiaľ zopár veci a zatial v pohode, aj s reklamáciou. S tou v podstate nemajú nič, sú len medzičlánok, spíšu reklamáciu a posielajú dodávateľovi.