2 deti po sebe - kočík

27. júl 2021

Maminky ktore mate 2 deturence po sebe, ako ste to riesili co sa tyka kocikov?
Ked sa nam narodi druhe, starsie bude mat 20 mesiacov.
Neviem si uplne predstavit ist s hlbokym a za ruku, navyse bude december.
Dakujem za rady a postrehy

autor
27. júl 2021

@nika82 a da sa to nejako vyskladat? 😁
Lebo v podstate potrebujem 1 vajko, 1 hlkovy a asi 2 sportovy. 😟

zuvelyn
27. júl 2021

ja idem kupovat maxi cosi lila, ten jediny mi vhyhovuje tym ako sa da poskladat vanicka a k tomu docasna sportova cast }dual kit) bez toho aby boli natlacene na seba. Ale dufam ze to bude len docasne riesenie na par mesiacov a potom uz bude stacit iba skejt pre starsieho (bude mat necely rok a pol ked sa narodi babatko)

maja2233
27. júl 2021

ja som mala britax, taky dvojity vedla seba. Na jednu stranu som dokupila taku minivanicku, lebo ta klasicka vanicka sa mi tam nezmestila. Kocik som kupila uz secondhand a vanicku tiez. Mozem povedat, ze to bola najlepsia investicia (mame aj skejtik, ale to bolo asi najzbytocnejsia kupa na mojej materskej). Vdaka kociku som nebola vobec obmedzovana. Proste hodis deti do kocika a ides 🙂 Uz sice z kocika vyrastli, takze starsi uz chodi vsade pesi, ale dlho som ich tam vozila.

jana_eyre_2
27. júl 2021

Ja mám medzi prvými dvoma deťmi rok a pol, druhá sa narodila na konci oktobra.. najprv som kúpila také sedátko pre staršieho syna, čo sa dalo dať do vaničky, neviem či sa také ešte vyrába.. nakoniec tam sedel asi 2x, sedátko som predala a chodil za.ruku.. keď začalo byť teplo tak už siel na motorke a neskôr keď už mala dcéra športovú časť a on bol unavený, ju som dala do nosiča a jeho do kočíka.. inak vela odchodil.. dcére dlho kočík ani nevydržal už ako dvojročná ho vôbec nepoužívala a všade sme chodili pešo a keď sme šli na dlho tak som mala nosic.. tak to bolo potom aj pri treťom..

nika82
27. júl 2021

da, len si najdi predajnu na Slovensku tu https://www.baby-jogger.pl/sk/gdzie-kupic-w-polsce

gbgb
27. júl 2021
nikusiak9
27. júl 2021

easywalker harvey 2 mega kocik

majka1231990
27. júl 2021
martinaseww
27. júl 2021

Budeme mat rozdiel 1,5 roka a nejako to neriesim, prvy bol v satke alebo nosici tak to budem asi striedat a coskoro zacneme starsieho ucit na odrazadlo

ivangeline
28. júl 2021

Budem mat 3 deti ss maly rozdielom a mam dvojity kociar. 1xvajicko,1xvanicka a 2x sportova cast.A myslim,ze sa da vyskladat na nete... iCandy.

kacena4
28. júl 2021

obaby, hauck, bugies su surodenecke a daju sa zmenit aj 1kocik