MUDr. Husárčeková - Myjava

30. jún 2022

Ahojte,
máme ísť so synom na vyberanie nosnej mandle, nakoľko ju má veľmi zväčšenú a ťažko sa mu dýcha.
Chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s pani doktorkou Husárčekovou z Myjavy (má ambulanciu aj na Starej Turej)
Ďakujem za odpovede

momushka
26. apr 2023

Dobry den, vidim, ze nikto nereagoval. Prosim, vy uz mate s nou skusenost? 🙏 caka to aj dceru. Dakujem za vasu reakciu

ermato
15. jún 2023

@momushka Dobrý deň prajem, boli ste už na tých mandliach u doktorky MUDr. Husárečková ? Máme tam ísť zo synom, moc ďakujem za odpoveď.

momushka
18. jún 2023

@ermato dobry den, ano boli. Vsetko bez problemu. p. Doktorka ma super pristup. Odporucam. Akurat ta hospitalizacia mi dosla "zbytocna". 🙈

ermato
19. jún 2023

@momushka ďakujem

ewiku222
4. aug 2023

Dobrý deň,my mame ist s dcerou na vyber krcnych mandli u MUDr Husarcekovej na Myjave,chcem sa opytat kolko ste sa liecili,ci sa to robi laserom? Ďakujem za vase odpovede

sovva
9. nov 2023

@momushka dobrý deň. Prosím ako reaguje pani dr. Na deti... ktoré sa boja vyšetrenia, a nechcú spolupracovať.. môj má problém aj paličkou do hrdla. Ďakujem za odpoveď

erikadobiasova
25. feb 2024

@momushka dobrý večer mozem sa spýtať ze po orl vyšetrení vám kedy dali termín operácii mandli

dooodka
22. okt 2024

Ahojte baby, nemáte náhodou niektorá papiere ktoré Vám dala pani doktorka Husárčeková pred operáciou? Ja ich neviem nájsť a už som zúfalá… výmenný lístok mám, len tie pokyny k tomu anesteziologickému vyšetreniu…. Sťahovali sme sa a vôbec nechápem ako sa to mohlo od ostatným papierov stratiť, kedže to mám v 1 obale…. Prípadne ďakujem

noami12
18. nov 2024

Ahojte prosím Vás mate skúsenosti? Nás to čaká na budúci týždeň 🙂

jitus2
2. dec 2024

@noami12 ako ste prosím dopadli ?

noami12
2. dec 2024

@jitus2 napíšem správu 🙂

emily_88
11. dec 2024

Ahojte, kolko sa prosim aktualne caka na vyber nosnych mandli na Myjave? Dakujem

noami12
11. dec 2024

@emily_88 cakali sme týždeň ale to asi bolo o šťastí, teraz tam volala minulý týždeň kamarátka a tuším že 20.1. najskorsi termín mali 🙂

dooodka
11. dec 2024

@emily_88 Mne operovali dieťa v novembri, v pondelok som volala a na ďalší utorok dostal termín, vyšetrovaný u pani Dr. na Myjave bol v máji tohto roku, ale ešte nemal vtedy 3 roky, čiže operácia sa nedala, až od 3 rokov 😊

emily_88
12. dec 2024

@noami12
@dooodka
A boli ste spokojni s operaciou/hospitalizaciou? Chodi sa na 2 ci 3 dni do nemocnice?
My sme mali termin v skalici na 18. december ale nakoniec ze to uz nebudu robit a dalsi volny termin az v marci a to sme este koncom leta boli na orl 🙄

noami12
12. dec 2024

@emily_88 no zatiaľ je od toho 2 týždne takže ešte to až tak posúdiť neviem, lebo ešte sem tam niečo rozpráva nosom ale na kontrole bolo všetko v poriadku, ešte ju hlavička pobolieva zozadu ale už to není také ako čerstvo po vyoperovaní, už aj tento týždeň nastúpila do školky. Ale, hlavne čo nás predtým trápilo, bolo to, že nemohla poriadne dýchať nosom a hlavne v noci, chrápala no a nonstop mala plny nos a teda nič z toho už neni, takže verím že to pomohlo🙏
Budete tam jednu noc, ráno Vás príjmu, hneď dieťa ráno zoperujú, no po operácii ( cca do hodinky ) máš dieťa späť, no a potom už len aby dieťa odpočívalo a keď bude všetko okej tak ráno idete domov. 🙂

dooodka
14. dec 2024

@emily_88 Osobne musím MY ORL musím pochváliť. Sestrička v ambulancii je na môj vkus ráznejšia, ale určite nie zlá. Na oddelení boli ozaj každá jedna super, tu neplatilo pravidlo vždy sa nájde nejaký blbec. Teda aspoň ja som tam nenatrafila ani na 1 sestričku čo by mala nejakú blbú pripomienku, to, že padli slová neplač miláčik veď už si veľký chlapec neriešim, aj keď my takto nekomunikujeme doma. Myslela to v dobrom, bolo to povedané milým hlasom. V pondelok sme prišli na anesteziologické, to sme s predoperačnými odniesli do ambulancie a v utorok na 7-mu na oddelenie. Cca 7:15 mal kanilu a premedikáciu a o 8:00 ako bolo naplánované bol na sále. Na požiadanie dostal lieky, ak bolo treba, jedlo je hrozné, ale to len zato, že ho má studené, čiže nejedol. Ozaj odporúčam uvariť čistý puding, jogurt vziať, kapsičky a čokoľvek takéto čo dieťa ľúbi, pretože môj je síce veký jedák, ale tu nezjedol nič. Len čo sme mali z domu. Ráno cca 8:20 sme boli prepustení, prišla p.Dr. Husárčeková všetko vysvetlila, mala som otázku, ktorú mi vysvetľovala 2 rôznymi spôsobmi, na 1x som to nepochopila, nemala s ničím problém 🙂