Ahojte,
máme ísť so synom na vyberanie nosnej mandle, nakoľko ju má veľmi zväčšenú a ťažko sa mu dýcha.
Chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s pani doktorkou Husárčekovou z Myjavy (má ambulanciu aj na Starej Turej)
Ďakujem za odpovede
Dobrý deň,my mame ist s dcerou na vyber krcnych mandli u MUDr Husarcekovej na Myjave,chcem sa opytat kolko ste sa liecili,ci sa to robi laserom? Ďakujem za vase odpovede
@momushka dobrý večer mozem sa spýtať ze po orl vyšetrení vám kedy dali termín operácii mandli
Ahojte baby, nemáte náhodou niektorá papiere ktoré Vám dala pani doktorka Husárčeková pred operáciou? Ja ich neviem nájsť a už som zúfalá… výmenný lístok mám, len tie pokyny k tomu anesteziologickému vyšetreniu…. Sťahovali sme sa a vôbec nechápem ako sa to mohlo od ostatným papierov stratiť, kedže to mám v 1 obale…. Prípadne ďakujem
Ahojte prosím Vás mate skúsenosti? Nás to čaká na budúci týždeň 🙂
Ahojte, kolko sa prosim aktualne caka na vyber nosnych mandli na Myjave? Dakujem
@emily_88 no zatiaľ je od toho 2 týždne takže ešte to až tak posúdiť neviem, lebo ešte sem tam niečo rozpráva nosom ale na kontrole bolo všetko v poriadku, ešte ju hlavička pobolieva zozadu ale už to není také ako čerstvo po vyoperovaní, už aj tento týždeň nastúpila do školky. Ale, hlavne čo nás predtým trápilo, bolo to, že nemohla poriadne dýchať nosom a hlavne v noci, chrápala no a nonstop mala plny nos a teda nič z toho už neni, takže verím že to pomohlo🙏
Budete tam jednu noc, ráno Vás príjmu, hneď dieťa ráno zoperujú, no po operácii ( cca do hodinky ) máš dieťa späť, no a potom už len aby dieťa odpočívalo a keď bude všetko okej tak ráno idete domov. 🙂
@emily_88 Osobne musím MY ORL musím pochváliť. Sestrička v ambulancii je na môj vkus ráznejšia, ale určite nie zlá. Na oddelení boli ozaj každá jedna super, tu neplatilo pravidlo vždy sa nájde nejaký blbec. Teda aspoň ja som tam nenatrafila ani na 1 sestričku čo by mala nejakú blbú pripomienku, to, že padli slová neplač miláčik veď už si veľký chlapec neriešim, aj keď my takto nekomunikujeme doma. Myslela to v dobrom, bolo to povedané milým hlasom. V pondelok sme prišli na anesteziologické, to sme s predoperačnými odniesli do ambulancie a v utorok na 7-mu na oddelenie. Cca 7:15 mal kanilu a premedikáciu a o 8:00 ako bolo naplánované bol na sále. Na požiadanie dostal lieky, ak bolo treba, jedlo je hrozné, ale to len zato, že ho má studené, čiže nejedol. Ozaj odporúčam uvariť čistý puding, jogurt vziať, kapsičky a čokoľvek takéto čo dieťa ľúbi, pretože môj je síce veký jedák, ale tu nezjedol nič. Len čo sme mali z domu. Ráno cca 8:20 sme boli prepustení, prišla p.Dr. Husárčeková všetko vysvetlila, mala som otázku, ktorú mi vysvetľovala 2 rôznymi spôsobmi, na 1x som to nepochopila, nemala s ničím problém 🙂
Dobry den, vidim, ze nikto nereagoval. Prosim, vy uz mate s nou skusenost? 🙏 caka to aj dceru. Dakujem za vasu reakciu