MUDr. Husárčeková - Myjava

30. jún 2022

Ahojte,
máme ísť so synom na vyberanie nosnej mandle, nakoľko ju má veľmi zväčšenú a ťažko sa mu dýcha.
Chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s pani doktorkou Husárčekovou z Myjavy (má ambulanciu aj na Starej Turej)
Ďakujem za odpovede

momushka
26. apr 2023

Dobry den, vidim, ze nikto nereagoval. Prosim, vy uz mate s nou skusenost? 🙏 caka to aj dceru. Dakujem za vasu reakciu

ermato
15. jún 2023

@momushka Dobrý deň prajem, boli ste už na tých mandliach u doktorky MUDr. Husárečková ? Máme tam ísť zo synom, moc ďakujem za odpoveď.

momushka
18. jún 2023

@ermato dobry den, ano boli. Vsetko bez problemu. p. Doktorka ma super pristup. Odporucam. Akurat ta hospitalizacia mi dosla "zbytocna". 🙈

ermato
19. jún 2023

@momushka ďakujem

ewiku222
4. aug 2023

Dobrý deň,my mame ist s dcerou na vyber krcnych mandli u MUDr Husarcekovej na Myjave,chcem sa opytat kolko ste sa liecili,ci sa to robi laserom? Ďakujem za vase odpovede

sovva
9. nov 2023

@momushka dobrý deň. Prosím ako reaguje pani dr. Na deti... ktoré sa boja vyšetrenia, a nechcú spolupracovať.. môj má problém aj paličkou do hrdla. Ďakujem za odpoveď

erikadobiasova
25. feb 2024

@momushka dobrý večer mozem sa spýtať ze po orl vyšetrení vám kedy dali termín operácii mandli

dooodka
22. okt 2024

Ahojte baby, nemáte náhodou niektorá papiere ktoré Vám dala pani doktorka Husárčeková pred operáciou? Ja ich neviem nájsť a už som zúfalá… výmenný lístok mám, len tie pokyny k tomu anesteziologickému vyšetreniu…. Sťahovali sme sa a vôbec nechápem ako sa to mohlo od ostatným papierov stratiť, kedže to mám v 1 obale…. Prípadne ďakujem