Karpálne tunely - operácia Myjava MUDr. Hendrich

lenkanemcekova
30. okt 2024

Zdravim, je tu prosím niekto, kto má za sebou operáciu karpalnych tunelov u MUDr Hendricha tu na Myjave? Alebo to tu operuje niekto iný? Ďakujem za každú skúsenosť.

ik70
30. okt 2024

@lenkanemcekova Tri krát som bola operovaná na Myjave prvý krát v roku 1970 a zachránili mi tu život tuším ma operoval pán Žilka ale potom ma operovali cca v roku 2000 a v 2010 a už tieto operácie boli odfláknuté. Naštastie pri týchto dvoch operáciách mi nešlo o život. Potom som bola dvakrát operovana na pruch v Bánovciach nad Bebravou a to sa nedá porovnať s Myjavou, v Bánovciach je omnoho profesionálnejší prístup aj operácia super. Nevem ako sú na tom teraz ale už by som sa po takýchto skúsenostiach na Myjave nedala operovať.

lenkanemcekova
autor
31. okt 2024

@ik70 Ďakujem za vašu skúsenosť, ja som skôr myslela skúsenosti s operáciou tých karpálnych tunelov 🙂

bara_borka
1. nov 2024

@lenkanemcekova nemám skúsenosť s daným pánom doktorom, ale asi pri operácii karpalnych tunelov by som hľadala chirurgiu ruky, napr Žilina, atď...

michi284
17. nov 2024

@lenkanemcekova ja dom bola operovana v Holíči u MUDr. Petrik. Platila som si to ale poisťovňa mi vrátila 80%. Max. Spokojnosť.

lenkanemcekova
autor
18. nov 2024

@michi284 Ďakujem za info 😀