Zdravim, je tu prosím niekto, kto má za sebou operáciu karpalnych tunelov u MUDr Hendricha tu na Myjave? Alebo to tu operuje niekto iný? Ďakujem za každú skúsenosť.
@ik70 Ďakujem za vašu skúsenosť, ja som skôr myslela skúsenosti s operáciou tých karpálnych tunelov 🙂
@lenkanemcekova nemám skúsenosť s daným pánom doktorom, ale asi pri operácii karpalnych tunelov by som hľadala chirurgiu ruky, napr Žilina, atď...
@lenkanemcekova ja dom bola operovana v Holíči u MUDr. Petrik. Platila som si to ale poisťovňa mi vrátila 80%. Max. Spokojnosť.
@michi284 Ďakujem za info 😀
@lenkanemcekova Tri krát som bola operovaná na Myjave prvý krát v roku 1970 a zachránili mi tu život tuším ma operoval pán Žilka ale potom ma operovali cca v roku 2000 a v 2010 a už tieto operácie boli odfláknuté. Naštastie pri týchto dvoch operáciách mi nešlo o život. Potom som bola dvakrát operovana na pruch v Bánovciach nad Bebravou a to sa nedá porovnať s Myjavou, v Bánovciach je omnoho profesionálnejší prístup aj operácia super. Nevem ako sú na tom teraz ale už by som sa po takýchto skúsenostiach na Myjave nedala operovať.