Zvyšné vitamíny a lieky - vrátenie do lekárne

milka1988
19. máj 2024

Prlsim vás je tu niekto z lekárne? Bola som odniesť do dr max zvysne vitamíny ako kyselina listová, vita c, l arginin, magnerot atd a nevzali mi to. Ze iba lieky berú. Takže to mám proste vyhodiť do kontajnera?

stellarstar
19. máj 2024

@milka1988 ja som s tým nikdy nemala problém. Ale ze vraj majú problémy so spaľovňami ci co.

fido69
19. máj 2024

@milka1988 Normálne vitamíny. Dojedzte alebo vyhoďte do smetí. 😉

rozculena
19. máj 2024

prečo vyhadzuješ vitamíny?

milka1988
autor
19. máj 2024

@fido69
@rozculena
už sú dlho po záruke, to bolo ešte z čias keď sme sa snažili o dieťa ;) a je ich teda fakt dosť, ubiqinol, a také kadejaké, toto už do seba pchat naozaj nebudeme preto riešim čo s nimi teraz.

mandzula
19. máj 2024

Lekarne nemaju povinnost brat spat vyzivove doplnky, vitaminy ani kozmeticke pripravky, to je fakt. Normalne ich vyhod do komunalu.
Za kazde kilo zlikvidovanych liekov si vlastne platime cez vydavky statu. Len za lieky, ktore vyhodi samotna lekaren (poskodene, exspirovane) plati lekaren.

milka1988
autor
19. máj 2024

@mandzula oki tak vyhodím myslela som že to bude lepšie riešenie odniesť do lekárne

rozculena
19. máj 2024

@milka1988 to si ich tam vracala aj s obalom?Mala si ich vybrať a nijako by nevedeli,čo to je.

simonecka008
19. máj 2024

Dobry vecer chcem sa pripojit, citala som ze dr. Max neberie lieky (momentalne).. to vsetky lekarne? Mam dost liekov ktore mam na odovzdanie. Dakujem za odpoved

mandzula
19. máj 2024

@simonecka008 bol problem s Modrou planetou, firmou, ktora od lekarni odoberala lieky, aktualne je zazmluvnena nova firma, cize lieky uz je mozne odovzdat. A netykalo sa to len Dr. Max, ale vsetkych lekarni, ktore nemali priestorove kapacity na uskladnenie tychto odpadovych liekov.

simonecka008
19. máj 2024

@mandzula dakujem pekne za odpoved

milka1988
autor
20. máj 2024

@simonecka008 dnes mi odpísali priamo z dr max toto: