Zvýšený pulz a tlak po druhej vakcíne Pfizer

suzy_dm
4. dec 2021

Ahoj, prosím má niekto skúsenosť, že sa mu po druhej vakcíne Pfizer zvýšil pulz? Mne sa to stalo niekoľko hodín po vakcíne, presne po 9,5 hodinách. Cítila som únavu a potom mi vyletel pulz cez 150 a takisto aj tlak, mala som pocit, že mi srdce vyskočí z hrude. Ja som pred druhou vakcínou ešte prekonala ľahší covid, ale urobila som si 3mesačnú pauzu nech som sa nechala zaočkovať druhýkrát. Problémy so srdcom nemávam, po covide už behávam, 3-4 km niekoľkokrát do týždňa. Inak mám 36 rokov, krvný obraz po covide ukážkový. Ďakujem.

evinku
4. dec 2021

@suzy_dm ahoj... A stav trvá nadelej?... Môžu prísť nejaké príznaky po vakcíne ako po kazdej... Takže sa netreba hneď lákať... Pokiaľ to pretrváva aj nadelej, treba to riešiť s Dr... Ja som nemala žiadne príznaky, až na bolesť v oblasti vpichu a po druhej 2 dní únava... Každý to zvláda inak...

vanda323
4. dec 2021

@suzy_dm Čítala som to už viac krát. Tak zaidi na pohotovosť asi ak to stále trvá

20erika07
4. dec 2021

Fu to je riadne vysoky pulz, bolo by vhodne zajst k dr, kolegyna 40r uz len pri miernom zvýšení nad 100 dostala lieky

suzy_dm
autor
4. dec 2021

@20erika07 Len ja bežne takýto pulz nemávam, ani som nikdy nemala, až teraz po vakcíne.

suzy_dm
autor
4. dec 2021

@evinku Netrvá, volala som si RZP a oni mi ho znížili. Snáď sa to nezopakuje, ale bolo to extrémne nepríjemne. Inak pociťujem len únavu.

suzy_dm
autor
4. dec 2021

@vanda323 Volala som si RZP a tak mi ho znížili. Doteraz som nič podobné nezažila.

dominka63
4. dec 2021

@suzy_dm môjho oca kolegovia v robote majú presne toto iste po očkovaní

suzy_dm
autor
4. dec 2021

@dominka63 A neviete mi povedať, či to u nich bolo jednorrázové alebo sa im to opakovalo? Ďakujem.