Zvýšený cukor

anicka2888
1. jún 2024

Dobrý večer, chtěla jsem se s někým poradit kdo se vyzna,ohledně zvýšeného cukru v krvi.Mela jsem tehotenskou cukrovku u třetího dítěte,u prvni dcery a druhého syna jsem neměla.Syn bude mít teď 7.8. 2 roky,a když jsem byla po porodu na testu ohledně cukrovky,tak test byl v pořádku.Ale ted,poslední dobou jsou problémy,to že se mi objevily kožní problémy od porodu,taky řeším, do toho krev na hematologii, a podobne věci.4.7. Me ceka znova test na cukrovku a 9.7. Vyšetření na diabetologii, ma lékařka me tam posílá i kvůli váze. Teď jsem momentálně po operaci pupecniho pruhu.A ted otázka, jaká by prosím vás mela byt hodnota po jidle?Merim se uz preventivně,na lačno ty hodnoty jdou,ale 1h po jidle mam hodnotu 9,2 - 9,0 a 2 hodiny po jídle i 8,7 - 8,5 - 8,4 a atd.Jake by měly být správné hodnoty?Nemusi to hned znamenat cukrovku?Paní doktorka mi říkala ze se mam stravovat jako doposud,aby nebyly vysledky skreslene.Sladke nejím skoro vůbec,piju i čistou vodu.U nas v rodině mela cukrovku babička a pichala si inzulín.Dekuji vsem za odpověď 🙂