Ahojte, ma tu niekto skúsenosť s niečím podobným? Mám panicku a uzkostnu poruchu. Zvýšili mi dávku antidepresív (Elicea z 10mg na 15mg, večer 7,5g Mirzaten), pred 4mi týždňami. Nasledovalo zhoršenie, vedľajšie účinky, tyzden som musela brat aj alprazolam. Po 2 týždňoch už bolo lepšie, po takmer 4 som bola na kontrole u psychiatričky, už takmer normál. Ale tri dni po kontrole som sa opäť začala budiť skôr, s búšením srdca, chvejem sa, trasenie rúk a brady a opäť som v celkovom nepokoji. Je “normalne” takéto opatovne zhoršenie? Treba opäť len čakať kým to prejde? Dajte mi vedieť ak máte s týmto skúsenosti. Dakujem 🤍
@ronie338 Ja som začala s liečbou v júli, čiže som prakticky ešte v začiatkoch. Po 6 týždňoch mi zvýšila dávku kvôli občasným celkovým pocitom nepokoja a úzkosti. Po zvýšení to bolo asi horšie, než na začiatku a teraz sa to hlavne rano vracia. Mám Frontin pp, ale zaujímalo či sa to niekomu takto občas vrátilo a či to po tých 6-8t naozaj prejde (ak sadnú lieky), v kontakte s psychiatričkou som, je výborná a je mi k dispozícii stále, ale pomáha mi vidieť aj skúsenosti iných, keďže na začiatku som si pripadala, že som v tom uplne sama 🙂
Mne keď nepomohli prvé asi po 3 mesiacoch mi dala trochu silnejšie. Konkrétne paretin. Užívam len raz denne, aktuálne len pol tabletky
Ako dlho sa užívajú tie lieky celkovo? Mne keď sa mi aj tak opätovne zhoršovať dala trochu silnejšie a bolo fajn. Treba sa s nou poradiť ze co lebo nie nemalo by sa zhoršovať