Ahojte už nejaký čas mám problémy nervovo/svalové tetania potvrdená po prekonaní nejakej choroby (angína,chrípka) celkove vyverpanie stres. Následne veľmi vysoké protilatky na herpes 1600+ norma testu 300 , odvtedy slabosť polky tela bolesti tvare bez úplného ochabnutia krku ramena nohy chodidla , môže herpes ktorý som pravdepodobne nemala vyrazku alebo som si ju nevšimla spôsobovať tetaniu pripadne tetanicke stavy slabosť polky tela troska poklesnuté viecko atd ? Ďakujem
@palculienka40 ano,ten L-lysin je dobry.....je proti herpesom....likviduje ich z vnutra
@zuwa78 ano je a serrapeptaza lieci a odstranuje zapal z celeho tela.
@palculienka40 je herpesin na predpis?
Toto sú čisto teranické stavy.nie z herpesu ale ako píšete z vyčerpania a stresu.vlastna skusenost...vaše telo teraz reaguje velmi citlivo na všetko
@zuwa78 ano je aj ispprinosine. Ale L- lyzin nie.
@marion30 vy ste tiež mala bolesti a potom ste ako keb stratila prirodzene napätie v danej časti tela ? Mne to trvá uz rok bez zlepšenia , ďakujem všetkým
Ja som nemala herpes.tetánia bola diagnostikovaná už dlho.no mali sme Covid.stres,potom zase asib3x chorá a už tetania vyšla na maximum aj s kŕčmi a inými nepríjemnými stavmy
Herpeticke virusy mozu sposobovat neurologicke tazkosti. Na tetaniu treba uzivat mineraly hlavne horcik. Herpes by mal lekar prelecit bud herpesinom alebo isoprinosine. Vy sama si mozete kupit L - lysin a priecit sa. Na tie neuro tazkosti mozete na obnovu nervov uzivat aublock dlhodobo a zaroven skusit serrapeptazu. Ak neberiete lieky na riedenie krvi.