Zvýšené potenie

chiaragiovana24
25. nov 2016

ahojte,potrebujem sa s vami poradit resp zistit pred aby som nejakeho lekara navstivila ak bude vobec nutne,ze preco s atak potim,mam skoro mes syna a kojim ho predtym som to nespozorovala sice teplo mi bolo aj pocas tehu aj teraz po ale ako s aposledne tyzdne potim tak to je hrozne,a pritom dodrziavam hygienu,holim sa pod pazou pouzivam deo,sprchujem sa aj dva razy za den a aj napriek tomu pod pazou som uplne spotena v priebehu dna,menim uz denne pyzamo alebo tricko no ja sama sebe smrdim,mneviem cim to bude,kojenim alebo tym ze mi mal dojst menzes co som aj dne sdostala no neviem si to vysvetlit,takze vas poprosim o nejaku radu alebo podobne skusenosti aby som sa z toho yvsomarila,dakujem

lubkavargova1
25. nov 2016

A nebude aj stitnou zlazou, ja som tak bola...booze kolko dezodorantov, kremy, kristal vyskusala....a nic nezaberalo. Do prace som chodila v jednom tricku, a obed domov, prezliect sa do druheho lebo to prepotenie sa nedalo vydrzat a presne, clovek to "citi"

chiaragiovana24
autor
25. nov 2016

no neviem to ma ani nenapadlo ale asi si to potom dam presetrit,dakujem aj tak za pripomienku,ved to ze to ma taku intenzivnu vonu a ja som predtym nikdy taketo nemala :(

biokozmetika
25. nov 2016

tiež ma napadlo štítna žľaza alebo hormonálna zmena, ktorou po tehu prechádzaš

chiaragiovana24
autor
25. nov 2016

stitna zlaza mna osobne netrkla ale to ze kojim a ze mam nejaku zmenu v tele 🙂

eliska13
25. nov 2016

Ja som sa tiež veľmi potila, keď som kojila.Podla mňa sa telo odvodnuje ešte po pôrode horm.zmeny stres....jedno s druhým.Uz tak skoro si dostala menzes?

mirkaaa80
25. nov 2016

Ja som mala tento problém po druhom pôrode, ja som som sa potom straaasne v noci...všetko mokré, prepotené, musela som sa v noci prezliekať , meniť si vankúš, celá posteľ mokrá.....aj tu je už nejaká téma o tom- vraj to súvisí s poporodnou adaptáciou, je pravda že to samé preslo asi po mesiaci. Myslim ze to suvisi s dojčením, lebo mne to začalo uz v porodnici ako mi pristupovalo mlieko...a keď sa hladina hormónov stabilizovala, sme to prešlo.

libawet
25. nov 2016

@chiaragiovana24 my ženy prežívame po celý život " búrenie hormónov "- prvá menštruácia, potom menštruácia už každý mesiac, tehotenstvá, kojenie, a postupný prechod do klimaktéria a menopauzy. Ak k tomu prirátame dnešný hektický životný štýl plný stresu a naháňania sa, do toho aj užívanie antikoncepcie, ktorá dokonale rozhasí ženský organizmus, a v dnešnej dobe už aj tehotenstvá po 30.roku života, kedy sa už vlastne pomaly, pomaličky ženské telo chystá na prechod a postupne začne klesať estrogén, nedá sa veľmi diviť takýmto stavom, akoby šlo o návaly podobné práve v klimaktériu. Ženské telo je jednoducho hormonálne rozhasené a vyčerpané.

janap76
25. nov 2016

Ja mám trojmesačné dieťa a tento problém ako ty. V pondelok idem s niečim iným k dr, tak sa jej chystám na to opýtať. A na budúci mesiac na kontrolu na endokrinológiu a tam sa opýtam tiež. Potom ti posuniem info 🙂

libawet
25. nov 2016

...ešte som chcela doplniť - na hormonálnu rovnováhu a celkovo veľmi dobrý a šetrný k ženskému telu je GYNEX, kt. je čisto na bylinkovej báze :
Použitie Gynexu:
podporuje detoxikáciu tela, má antioxidačné a regeneračné účinky
harmonizuje hormonálny systém, a tým upravuje napr. činnosť štítnej žľazy
posilňuje obranyschopnosť organizmu
je vhodný pri ženskej aj mužskej neplodnosti
upravuje menštruačný cyklus, predchádza bolestivej, nepravidelnej či silnej menštruácii a premenštruačnému syndrómu
pomáha pri gynekologických zápaloch, kvasinkových infekciách
má pozitívny vplyv v prípade vaječníkových cýst a ochorenia prsníkov, preventívne pôsobí proti rakovine prsníka a maternice
v období menopauzy stabilizuje psychiku, pôsobí proti nervozite, znižuje návaly horúčavy a potenia
preventívne zabraňuje rozvoju osteoporózy
pôsobí proti vypadávaniu vlasov
je perspektívny ako doplnok pri liečbe roztrúsenej sklerózy
zlepšuje zdravotný stav u diabetických pacientov
stabilizuje psychiku, eliminuje negatívne účinky stresu a zlepšuje energetický stav organizmu; posilňuje organizmus pri fyzickom a duševnom vyčerpaní, pri žalúdočných neurózach, depresii a problémoch s adaptáciou na nové podmienky
zlepšuje stav kože, slizníc a pľúc, má ochranný vplyv na cievny systém
u detí s ĽMD (ľahká mozgová dysfunkcia) pomáha pri poruchách reči (dysfázia, oneskorený vývoj reči)
Použitie Gynexu z hľadiska psychiky:
obtiažna adaptácia na zmeny, lenivosť a nezáujem, sebaľútosť, emocionálna labilnosť, pomalé myslenie, nadmerná starostlivosť, uviaznutie v kruhu nekonečných obáv a pochybností, poruchy pamäti a sústredenia

chiaragiovana24
autor
25. nov 2016

dakujem vam vsetkym za prispevky,uricte sa podla vasich rad budem riadit a popytam sa tiez svojich lekarov ci uz gynekologa alebo obvodnu 🙂

dajania
26. nov 2016

Kde sa to da zohnať?

chiaragiovana24
autor
26. nov 2016

dufam ze v lekarni 🙂

cukroska
24. jún 2024

@chiaragiovana24 Hormóny