Zvýšené cytokíny

6. apr 2022

Ahojte,

Vcera som absolvovala vysetrenie u mudr.bergendiovej (repro imunologia).
Vysli mi zvysene cytokiny. V zavere napisana dokonca neplodnost, plus uzivanie kortikoidov.
Avsak mi jedno dieta mame, nemuseli sa dlho snazit. Je zdrave,,,
Chceme este 1 dieta, este sme sa poriadne ani nezacali snazit, ale ist do tehotenstva s tym, ze sa to asi nepodari a ak aj ano, tak potratim??? Kortikoidy brat nechcem. Je nejaka prirodzena cesta ako znizit ich uroven?
Uz mi pride ze je to business a kazdy ma tuto diagnozu, aby ram pravidelne chodil, lebo ja som tam nechala uz 250€.
Ma niekto podobnu skusenost?
Dakujem.

kaya999
6. apr 2022

Ahoj mna reproimunologia čaká v maji… chcem sa ta spýtať kde Ti robili toto vysetrenie keď už máš aj výsledky na druhý den lebo mne povedali že možno 6 týždňov budem čakať na výsledky
Ja idem do Ba Imunovital

kamoska_z_konika
6. apr 2022

Liečba na zníženie cytokinov sú kortikoidy a to medrol alebo prednison. Liečbu koriguje reproimunolog ja som ju brala do 7 tt potom som tablety vysadila (nemala som žiadne zvýšené látky ale mala som v úvode tehotenstva teploty a skončilo to biochenickym tehotenstvom). Teraz som druhý krát tehotná a mala som liečbu - pomohlo.

autor
6. apr 2022

@kaya999 nemala som hned. Vcera som si bola po vysledky.

kamoska_z_konika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaya999
6. apr 2022

Prosim ta a koľko so čakala na výsledky?

autor
6. apr 2022

@kaya999 cca mesiac

vandica
6. apr 2022

Ja mám tiež zvýšené cytokiny, ale mne dr povedala, že v prípade tehotenstva mám volať, a budem chodiť na intralipidove infúzie. Žiadne kortikoidy mi nedala. Mám 5r syna, podaril sa hneď, min rok dve tehotenstva tiež na prvú šupu, a obe skončili potratom.

vandica
6. apr 2022

Čítala som,že sú potraviny, ktoré v tom môžu pomôcť. Skús si to hodiť do googlu, že ako zničiť cytokiny, nájde ti nejaké články.

lasoli
7. apr 2022

otazka znie a preco si sla k dr ked mas uz jedno dieta a myslis si ze si plodna? vies kebyze sa vam zadari hned druhe je to ina vec ale ak sa dlhsie snazite a nedari sa chyba moze byt,tie kortikoidy nebudes brat dlhodobo,ani velke davky ak ti maju pomoct,tak ich ber,potom aj tak uch vysadis,nieje to dozivotna zalezitost,len jednorazova,su ludia co ich musia brat cely zivot.
Prirodna cesta na potlacenir imunitz bobuzial nieje.

ona234
2. mar 2023

Ahojte, chcela by som sa spytat, vieme si porovnat hodnoty zvysenych cytokinov (a ci vam pri tych hodnotach nasadili kortikoidy alebo povedali ze kortikoidy nie su potrebne)? Ja mam niektore hodnoty zvysene a na reprodukcnej imunologii v NR mi povedali ze nie je potrebna liecba a na reprodukcnej imunologii v Ba mi povedali ze nasadit kortikoidy. Moje hodnoty (tie ktore su mimo normu) su:
CD3+ IFN-g: 33,68 CD3+IL-4: 0,56
CD3+ TNF-a: 60,42 CD4+ NNF-a: 60,57 CD4+IL-17: 1,7 Dakujem velmi pekne

autor
23. mar 2023

@ona234 mam rovnaku skusenost. Riadila by som sa Nitrou kde mi nakoniec nic nevyslo