Zvýšená teplota pred menzesom

kristinaem
7. dec 2020

Ahojte, už 4 deň po sebe mám zvýšenú teplotu 37 max. do 37,2. Menštruácia mi mešká momentálne 2 dni ale u mňa je to bežne. Chcela by som sa opýtať či je to normálne pred menštruáciou mať zvýšenú teplotu ? Začala som si ju merať od piatku keď som mala cely deň návaly tepla a v sobotu mi naopak bola zima , tak som si povedala že radšej si odmeriam teplotu , no chorá som sa necítila a ani doteraz sa tak necítim žeby na mňa niečo liezlo . Nikdy som to totiž nemala , ja nezvyknem mať teploty ani keď som chorá. Tak isto mám ešte stále výtok biely krémový čo viem,že pred menzesom by sa výtok mal stratiť alebo sa mýlim ?

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nela6
7. dec 2020

@kristinaem ja som mala. zvysenu, ale bazalnu, pred ms, bola. som samozrejme tehotna... problemy s teplotou do 37,5 som mala tiez, a asi 10 dni, ked mi prasklo slepe črevo

kristinaem
autor
7. dec 2020

@nela6 bazálnu si momentálne nesledujem, iba tú telesnú

kristinaem
autor
7. dec 2020

@jana65l stále ste mali takú istú teplotu ? A koľko dní trvala ?

samps
7. dec 2020

Moja to tiež mala

nela6
7. dec 2020

@kristinaem ja som si vtedy "normalne" teplotu neodmerala, skoda, teraz by ma. to zaujimalo 🙂, ale pozor aj na slepak, ja som iny príznak ako nonstop sa vracajucu teplotu nemala, potom ma trochu pichalo v bruchu co gynekolog vyhodnotil ako zapal mocoveho mechura, lebo mi skusil v tom mieste zatlačiť a zabolelo to, no v skutocnosti som uz mala crevo znicene a zaplavilo brusnu dutinu a zapálilo pobrusnicu...cize hocikde by silnejšie stlacil. to bolelo... dal mi brat cele dni analgetika, takze som uz potom necitila nič, myslela som si, ze som pomaly zdrava, chcela som ale vypit varene vino, tak som analgetika vynechala a zrazu som citila bolest celeho brucha, zimnica, teplota a do hodiny operacia, vraj uz len pár dni by som sa dozila keby som nesla vyhladat pomoc

kristinaem
autor
7. dec 2020

@nela6 och tak vy ste to mali teda na mále ... ale som rada, že Vám to zistili a že ste to zvládli. 🙏🏻 Ja dúfam, že to teda nie je môj problém 😞 len som chcela vedieť či to môže byť PMS lebo nikde som sa nedočítala žeby žena pred menzesom mala teplotu , práveže iba stále tehotenstvo mi hodilo...

kristinaem
autor
7. dec 2020

@samps pred menzesom alebo tehu ?

angelinja
7. dec 2020

ja mavam aj normalne aj vseliako...rok mi vychadzalo ze to je mesntruacnym cyklom no potom som to nechala tak lebo uzto zas nevychadzalo a menzes mampravidelne...co sa tyka slepaku urcite by vas to bolelo...apson nejaky naznak dlhodobejsi chronicky alebo akutne...moze to byt hocico aj nic

kristinaem
autor
7. dec 2020

@angelinja ja nemám pravidelný menzes, takže to že mi meškajú ani neriešim len tá teplota ma prekvapila , a 4 dni po sebe už ... necítim sa nijako chorá vďaka Bohu , akurát vlastne v čase kedy už mám mať menzes tak cez deň pociťujem občas bolesti už ako na menzes, tak verím tomu, že tá teplota je spôsobená tým

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jankapepe
8. dec 2020

@kristinaem nie si tehotná?

kristinaem
autor
8. dec 2020

@jana65l jéj, super 🙂 a mali ste aj bolesti ako na menzes ? Mne meškajú dnešným dňom tretí deň a citim bolesti

akinom0077
8. dec 2020

@kristinaem roky rokuce mam 2-3 dni pred menstruaciou na vecer teploty 37-37,5 a zimnicu, beriem to ako sucast PMS ktore mam ozaj v silnej miere 10-12 dni pred menstr. takmer vsetky mozne priznaky:D

kristinaem
autor
8. dec 2020

@jankapepe no tak na to si musím kúpiť test 😂 keď mi budú meškať dlhšie , ja som zvyknutá že mi meškajú aj týždeň takže pre mňa kupovať si test hneď teraz je kvázi zbytočnosť

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristinaem
autor
8. dec 2020

@akinom0077 och 😳 ja to až takto nemám , mne napríklad začali až teraz bolesti , kedy už mám mať menzes , ešte ani prsia ma tak nebolia čo inokedy citim aj týždeň pred menzesom že ma už bolia

kristinaem
autor
8. dec 2020

@jana65l tak uvidíme teda ako to dopadne u mňa 🙂

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akinom0077
8. dec 2020

@kristinaem / tak napr bolesti mi zacinaju az v den menstruacie, to nemam s tym problem vopred. Prsia ma bolievaju dokonca svrbievaju

kristinaem
autor
8. dec 2020

@jana65l ďakujem 🙂

kristinaem
autor
8. dec 2020

@akinom0077 ja som ich začala mať až teraz čo inokedy ich mám aspoň 3 dni pred a začínajú byť už každým dňom častejšie , takže ak to bude teda PMS tak aspoň budem vedieť najbližšie že teplota môže byť spôsobená tým 🙂 ale je to zaujímavé lebo mám pocit, že tie príznaky PMS sa mi menia každý mesiac 🤷‍♀️ Minuly mesiac som mala pichanie to ma prekvapilo ale som si vravela že to bude isto menzesom a keď to pichanie bude aj o mesiac tak viem že to je tým a týždeň pred termínom mrchy som teda mala zase pichanie v podbrušku tak bolo mi jasné že to je tým...

akinom0077
8. dec 2020

@kristinaem / priznaky sa menia, lepsie povedane ako mi povedal gyn. "menstruacia sa vekom meni" a mal svatu pravdu, ja co som mavala roky urcite priznaky, zmizli po dlhych rokoch a vystreidali ich ine....

kristinaem
autor
8. dec 2020

@akinom0077 tak to bude aj môj prípad pravdepodobne, lebo akurát som si robila predsa len ten test a vyšiel negatívny.

kristinaem
autor
8. dec 2020

Tak žienky urobila som si test a vyšiel negatívny, zvýšenú teplotu nad 37 mám ale stále, tak pravdepodobne to bude PMS.

viikkki
8. dec 2020

Ak nemáš nejaký zápal, si podľa mňa pravdepodobne tehotná

kristinaem
autor
8. dec 2020

@viikkki robila som si akurát test a vyšiel negatívny tak nemyslím si. :/ pohlavný styk som mala 22.11. počas mojich plodných dní , môže byť že test by mi to ešte neukázal ?

akinom0077
9. dec 2020

@kristinaem Tazko povedat kazda to mame individualne ine PMS, ine problemy/neproblemy atd...
ale niekedy som prekvapena ze co tu zeny pisu resp. ake veci pokladaju za mozny priznak tehotenstva, ked by som podla takych vychadzala tak som tehotna kazdy mesiac 🙂 pretoze ja mavam 90% PMS priznakov co su popisovane v moznych KAZDY mesiac :D