Zvýšená teplota (38)po cca 15 rokoch
Som chorá ale tá teplota ma prekvapila keďže u mňa je to veľký nezvyk.teplotu som mala pred 15 rokmi posledný krát a od vtedy aj keď boli nejaké choroby vždy bez teplôt
Znamená to niečo?
Znamená to, že si chorá.
Nemusí to nič znamenať. Ani ja nezvyknem mávať teploty ale v máji ma totálne prekvapilo, keď z ničoho nič z minúty na minútu som sa začala cítiť zle a v momente som mala teplotu viac ako 38,5. Zrejme nejaká viróza, za 3 dní bolo dobre. Takže sa len sleduj a čakaj, ak by to neustupovalo tak určite k lekárovi.
@h2 boli ma hlava priedušky vykasliavam zapchaté nos boli ma cele telo
Nic to neznamena, len ze mas chorobu, proti ktorej sa tvoje telo rozhodlo nasadit horucku. Asi usudilo, ze by to mohlo byt ucinne.
Tak podľa mňa ho máš (kovid). Skoré uzdravenie.
@h2 ako už sme s mužom nad tým uvažovali 😂do kelu dcéra bola chorá akurát dobera atb a už zas smokli🤦🏻♀️
Normalna vec, niekto byva chory menej casto a niekto viac. 😀 Nerobila by som z toho asi prilis velku vedu, daj si nieco od teploty, to zvladnes, neboj sa. :D
máš príznaky kovidu, áno znamená to možno si chytila vírus, teplota je aj od žalúdka nepracuje správne no netrávi. Daj si paralen 2 ks na večer
@jablon_katka joooj nerobím drámu😂😂😂😂😂nie som len zvyknutá na teploty u mňa aj keď crp bolo 170 teplota nebola fakt som mohla byt akokoľvek chorá
Ja toto mávam tiež, že môžem byť chorá na skapanie, CRP vysoké, antibiotiká atď. a teplota mi nevystúpi. Výnimkou bol jedine kovid. Neboj, dnes už je to choroba, ako každá iná.
@h2 a ako sa pri nej ma postupovať ?
No teraz ani neviem, ja som mala kovid, keď to ešte bol strašiak, povinná karanténa atď. Mohla by si si spraviť test, aby si mala istotu a potom napísať mail, alebo zavolať svojmu Dr.
prepáč za úprimnosť, ale si prechladnutá a máš zvýšenú teplotu. Zvýšenú!!! Žiadne 40-tky. Ja neviem, nikdy si sa s tým nestretla? Veď sprav čaj, daj lieky, ľahni si, oddychuj celý víkend.
Alebo čo iné, fakt...
Spravte si covid test.
Ja tiež nemávam nikdy teplotu. Mala som, len keď som mala kovid. Aké máš príznaky, okrem teploty?