Ahoj. 12.1. Som bola na 3. Dávke (Pfizer) odvtedy mam každý deň zvýšenú teplotu do 37,5. Pulzy 90-100. Obcasne búšenie srdca. Nechcem to prisudzovať očkovaniu. Možno je to len zhoda náhod. Ale nemali ste to niekto prosím? Zajtra budem konzultovať s Dr. Dakujem
skus stvrtu, mozno to prestane
S vyssou teplotou suvisi vyssi pulz
Pri teplote to byva vo vseobecnosti.. ja som mala pred 2 a 3 rokmi asi chripku alebo co a mala.som.aj teploty, co ja nezvyknem a dost mi busilo srdce. Ked ustupili teploty, tak to bolo v mojom obvyklom.normale.. ale.ja obcasnym rychlym pulzom trpim tak ci tak.len pocas tych teplot z choroby to bolo horsie..
Kamarátka po druhom očkovaní skončila v nemocnici,čo jej nevedeli znížiť vysoký pulz.
Preco to nechces pripisovat ockovaniu.ked je to odvtedy? Ja ked som mala covid, tak som pripisovala horucku, pachut v ustach a bolest hlavy covidu.
Ked si to nikdy predtym nemavala, tak samozrejme ze je to z ockovania. Precitaj si pribalak k vakcine.
Potom jasne ze je malo zaznamenanych neziaducich ucinkov, ked ich nahlasi kazdy sty pacient a ked sa niekto ledva dovlecie k lekarovi, ten ho odbije a nic nezapise...smutna jednostranna propaganda. Ludia sa neinformuju ale informovany suhlas podpisuju. Potom sa nestacia cudovat.
@babulkomale tak príznaky som mala len pri prvom to som mala astra. Pri druhom tiež astra a nič.
@akbara77 a to ako?
no ako nežiaduci účinok prísť o prácu, sakra, že som o tom skôr nevedela😅
@tina4931 Ja sa na vysoky pulz budim po druhej vakcine. Aj dnes v noci pulz 158, tlak 157/92. Dovtedy som taketo ptoblemy nemala, sportovala som. A to mam len 36 rokov. Uz som z toho zufala, som 2 mesiace po ockovani. Ak mal niekto podobny pripad, prosim ozvite sa, ak vam nieco pomohlo. Neviete mi povedať ako ss má kamarátka teraz? Ďakujem.
Ja ked mavam teplotu hoci aj mierne zvysenu tiez mam rychly pulz okolo 100.. A busenie srdca.. Telo bojuje s niecim.. Myslim si ze pri teplote je to bežne. Aspon ja to mavam tak od malika