Zvýšena teplota a menštruačné bolesti

19. apr 2021

Ahojte, dnes som 10dpo a asi od 7 dpo mam teplotu stale 37 a menštruačne bolesti.. boli ma v strede maternice, napr. tuto noc som sa na bolesť aj zobudila a dalsia neprijemnosť je extremne bolavé prsia, bolest idez bokov do stredu ale fakt strasná. Uvedomujem si,že taketo priznaky na tehu priznaky su asi velmi skoro,... alebo to nemusi byť vylučene? mali ste niektora podobne skusenosti? test z dnesneho dna nejasny kedze som si urobila naozaj nekvalitny, črta sa tam nieco ale diskutabilne, či čiarka alebo kanalik, takze ten ani nechcem riesiť, no jasne negativny nie je v ziadnom pripade. Môžu to byť tehu priznaky, alebo nejaka choroba?? dakujem za kazdu normalnu odpove

babovka2321
19. apr 2021

Nemusi to byt vylucene, ja som 10 dpo mala normalne ciarky na teste, teda aj priznaky vtedy byt mohli (ale neboli, aj ked ma sem tam pichlo v bruchu), kedze uz bolo pritomne hcg. Ale zaroven to ani nenaznacuje tehotenstvo. Pockaj, urob si dalsi test a uvidis.

autor
19. apr 2021

@babovka2321 ja som uz priamo znechutena z tohto stavu, vcera som mala taku migrenu ze som odpadavala. Vsetko by bolo ok nebyť tej ukrutnej bolesti v prsnikoch.. no velmi som zvedava ci pride MS alebo nie, mala som uz vseliake "priznaky" ale tentoraz ta bolest v prsnikoch a ms krče su novinka

babovka2321
19. apr 2021

Ja som mala v prvom trimestri aj hrozne bolesti hlavy, aj prsia ma boleli. Ale kazdy "tehotensky" priznak moze byt vzdy sposobovany aj XY dalsimi vecami. Cize ostava len pockat a urobit test. Drzim palce, nech sa podari.

siska25
19. apr 2021

Ja som pri vsetkych tehotenstvach vedela, ze som tehotna aj bez testu, prave kvoli tym neskutocnym bolestiam prsikov. Nikdy ma tak neboleli, vzdy iba v prvom trimestry pocas tehotenstva. Ta bolest zacala snad uz par dni po oplodneni. Hned som vedela, co je co veci🙂

autor
19. apr 2021

Dakujem kočky, praveze, ja som este tehotná nebola a myslela som si, ze taketo priznaky pridu az neskor a popravde sa uz aj bojim, že si nahovaram, ale mam pocit ze tentoraz nie. Prave kvoli tym MS bolestiam a prsiam, mam pocit, ze aj kvoli tej bolesti v prsiach mam tu zvyšenu teplotu. MS mam mať za 3 dni tak som velmi zvedava ci to je tehu alebo nie 🙂