Ahojte prosím vás mate niektorá s niečím podobným skúsenosť alebo podobne problémy? Pred 5 týždňami som mala angínu neviem ci to s tým súvisí ale odvtedy mam zvýšené teploty... Počas bránia ATB som mávala tak 37,2 max 37,5...skoro dva týždne Dr mi zobrala krv, vyteri všetko ok.... Potom som mala asi týždne pokoj zas zvýšené teploty... Potom pár dní zas nie a zas áno a takto sa mi to opakuje.... Neviem moze to byť aj zo stresu? Mam už skoro rok staví úzkosti a tak... A sa mi zdá ak sa dobre sledujem že keď som v strese alebo ma niečo,, výtočí,, v tedy mi stupne... Ja už neviem čo si mám myslieť... Potom príde aj zimnica ako keby na mňa...
tazko povedat. dolezite je aj co ti dr. v krvi kontrolovala. existuju infekcie, ktore mozu prebiehat dlhodobo a maju nenapadne prejavy. napr. plucne chlamidie, mykoplazmy, úripadne aj borelioza, bruceloza, toxoplazmoza. toto ti vysetrovala?
ja som mala kedysi pozitivne protilatky na chlamidie a mykoplazmy., ale skor tie protilatky, co poukazuju na to, ez som sa infikovala davnejsie. udajne taketo infekcie mozeme mat v sebe aj roky. a kedysi som mala 9m dlhodobo zvysene teploty. aj ked to bolo asi 15r predtym, nez mi chlamidiu aj mykoplazmu zistili.
a ake ATB si brala?
Jednoznačne to môže byť zo stresu.
Ja ako náhle mám stres, čo i len najmenší, teplotu mám okolo 37-37.3.
A trvá mi to už cez 2 roky. Začalo to tým, že som si prešla dosť stresujúcim obdobím a teraz sa už toho neviem zbaviť.
Ahoj, mam presne ten istý problém. Už tretí týždeň mam každý keď zvýšené teploty. Niekedy to ide dole ale po menšej fyzickej námahe mi to hneď stupne hore. Tak tiež som bola u doktorky brala mi krv a vravela ze je všetko ok.... Daj mi prosím vedieť ako si na tom už neviem čo mám robiť som zúfalá.
ja som mala kedysi problem s chronickym kaslom ( teda ten este mam ) a zvysenymi teplotami, ktore trvali 9m. na jar prestali a netusim preco. za 20r sa to uz nikdy nezopakovalo.
Ahojte. Ja mam presne tem isty problem od polovice aprila nepravidelne mavam zvysene teploty 37,1-37,3. Dr.mi robila krvne vysetrenia aj vytery. Z vyterov mi najprv vysiel stafylokok. Preliecila som atb Biseptol( otrasne atb) a potom uz to bolo ok. Ale teploty sa vracaju stale. Bola som na rtg zubov, dutin,u gynekologicky na kultivacii a na sone brucha. Tam mi jedine zistili cysty na oblickach. Ale z krvi mi vraj funguju v norme. Jedine co mi zistili z krvi, ze mam protilatky na plucne chlamydie. Uz som zufala a este sa budem pytat na rtg hrudnika. Najhorsie je to, ze hned citim ze ju mam zvysenu, som malatna.
@habrunkaslavena ja som zrejme mavala zvysene tploty z chlamidii.
Ahoj, kľudne môže byť. Tiež mávam v podobných situáciách až do 37,7, potom po 2-3 dňoch klesne na normál. Niekedy len jeden deň.