Ahojte kocky, mam taky dlhodobejsi problem s tym, ze mavam zvysenu teplotu od 36,9 az po 37,4 kazdy mesiac cca 2 tyzdne, potom mam zase 36,5 a uz je to prec...no opat sa to vrati, citim sa vtedy tak kadejako ako ked ma clovek virozu, ale viroza to teda nie je..bolest hlavy hlavne, a taka vnutorna horucka, na nic nalada z toho..u vseobecnej dr vysli zakladne hodnoty krvi na preventivke dobre...nemam moc cas chodit po doktoroch na rozne vysetrenia..cudna je ta periodicita, ze to nie je cely mesiac...mate pls niektora podobnu skusenost? Zistili Vam nieco? Dakujem🙂
Tak to je normalne v zenskom cykle nie? Vplyvom progesteronu je teplota v druhej faze cyklu vyssia... neviem po ovu mam beznu dennu teplotu 37,23 a nikdy ma nenapadlo to riesit, pred ovu byva 36,6.... to by aj k tym tvojim kazde dva tyzdne sedelo...
@zabka79 meriam pod pazuchou galiovym (styl ortutoveho)..bezdotykovy je len taky orientacny
@anjelicek26 neriesite to asi preto ze sa necitite nejako extra zle, predpokladam..
@anjelicek26 a nie je to ani druha faza cyklu
@michaelove22 tak kazda reaguje na zvyseny progesteron inak, ja mavam tlaky v podbrusku, brutal ma bolia prsia, nalada pod psa, celkova podrazdenost, nespavost (viem, ze ostatne zeny to maju skor naopak), zapcha... cista radost no... ja to normalne pripisujem zmenam v cykle, kedze meram bazalku, tak to vidim... a teda ktora faza cyklu to u teba je?
@anjelicek26 a tieto problemy su ako dlho? Snad nie az 2 tyzdne🤨 este tyzden sa da prezit ale 2 su uz moc...u mna to bolo teraz cca v polke cyklu (ked sa rata od 1.dna krvacania)
@michaelove22 tak ano prakticky dva tydne, preto idem buduci tyzden na laparku... uvidime...
@anjelicek26 tak sa drzte
@michaelove22 asi ti nepomozem ale moj syn ma uz roky na jar a v lete teplotu aj 37,6 cez den a na noc klesne. Pobehali sme doktorov a uzavreli to ze proste ma vyssiu teplotu. Este sa opytam akym teplomerom merias?