Zvyknete ochorieť od svojich deti?

10. júl 2023

Syn má 2,5 a nádchu. Chorý bol len 1 x vtedy som to nedostala napriek tomu že mi kychal do tvare… spime spolu ešte dojcim.. naparujeme sa. Dnes som trochu mimo a zachripnuta.. zvyknete ochorieť od takých malých detičiek? Je pravda že posledné noci som toho nenaspala keďže sa budí na sopel.. ide mi o to že mame ist na dovolenku o týždeň a nechcem nakaziť ešte aj muža o 3 dni… to by sme mali už veľmi natesno

evaachesa
10. júl 2023

Ja som to schytala 1x až keď nastúpil do škôlky...hneď po mne aj muž a bola to veľmi dlhá choroba...mesiac sme sa dávali dokopy. Tie škôlkárske sople sú fakt extrém. 😵‍💫
Možno ti nič nebude teraz. Dopuj sa vitamínmi.

lenka7477
10. júl 2023

ja som veru vždy chytila choroby , ked boli deti malé . Dokonca ja ruky, nohy ústa . To bol zabijak...

adka3321
10. júl 2023

ja tiez vzdy chytim ked dcerka donesie zo skolky sople a kasle. ona je za par dni fit a ja sa este 2-3 tyzdne liecim 🤦

lauriik
10. júl 2023

Veru casto to chytim aj ked si z tie roky uz davam pozor. A u mna teda priebeh horsi ako u deti 🥴

pribinak
10. júl 2023

Keď bol syn škôlkar, tak som schytal a poriadne. On bol chorý týždeň, ja 3 týždne. Nirmalne som si liečila škôlkarské bacily 🤣🤣🤣

zenulkaaa
10. júl 2023

Ano vzdy. Ked bol syn mensi. Ked on chory, aj ja. Teraz sa mi zda ze sa to uz zlepsilo, ako chodi do skoly uz nie som vzdy chora ako on.

zuzanaete
10. júl 2023

Niekedy ano, niekedy nie. Ani deti medzi sebou neochoreju casto od seba a to ich nijak neizolujeme.

fiafia
10. júl 2023

Keď bola malá nikdy som od nej neochorela. Keď nastúpila do škôlky a bola chorá tak ja som na tom bola vždy horšie ako ona. Ten prvý rok bol pre mňa masaker, toľko atb som pojedla 😄

hennyinnsbruck
10. júl 2023

Len raz sme boli naraz chore 🙏🏻 do min tyzdna spala somnou - nechytila odomna covid, angina 2x, zapal priedusiek ,ona klasika sople kasel ,1x brusna viroza ,nenakazili sme sa

haley7897
10. júl 2023

Od svojho detstva do nejakých 37 rokov som bola chorá asi 1-2 razy. Odkedy mladšia dcéra nastúpila do škôlky som za 2,5 roka od nej chytila prakticky všetko čo doniesla domov. Aspoň raz do mesiaca sme boli pravidelne obe k.o. 🤒🤯

xena0
10. júl 2023

Ja som tak ochorela vždy keď som pracovala v materskej škole od detí 🫣 musela som si nasadiť lieky na posilnenie imunity lebo to bolo strašné

pelian
10. júl 2023

Jasne, ze hej. Ono sa to napriklad na mna velmi rychlo nalepi a odrazu sme doma cori vsetci. Nuz ale to k tomu tak nejak patri si myslim

kvetinka75
10. júl 2023

nie, nikdy, ja našťastie máločo chytím

thoughtfulweirdo
10. júl 2023

Kým nechodila do škôlky nie, ale od nástupu som chytila každú chorobu, úplne každú 🤦🏼‍♀️

domka222
10. júl 2023

Vždy ochoriem od detí ako posledná

pralinka25
10. júl 2023

vzdy som chora kym su male. ked podrastu je to lepsie. pripisujem to hygiene. tie starsie uz vedia co maju robit ked sa necitia dobre.

guudy
10. júl 2023

Uz je to davnejsie, ale nezvykli sme ochoriet od deti. Max tak raz za par rokov…

ivik4
10. júl 2023

Hej,prave teplotujem a hrdlo KO a to je uz väcsi
Skolka bola priserna ,aj 3 mesiace vkuse antibiotika, fuj

cookie29
10. júl 2023

No na pocudovanie nie a to mam dve deti a obe v kolektive. A nechytila som nic, starsie dieta malo Covid, vsetci sme mysleli, ze nemam sancu sa tomu vyhnut a nechytila som to. Teraz v zime mali obe deti hnusnu chripku, ja do toho lietala okolo nich, nevyspata, unavena, myslela som, ze sa tomu nevyhnem a nic. Takze si idem zaklepkat na drevo, ze t amoja imunita taka zla asi nebude

yanni
10. júl 2023

Nie nikdy. A to mame 5 deti. To skor muz vsetko schyta. Ja som len coronu dostala od starsej dcery. Ale kedze sme boli vsetci uplne ale ze uplne asymptomaticki (zistili sme len koli vtedajsiemu povinnemu testovaniu deti v skole) , tak to sa ani nerata. Ale nase deti nejak ani chore nebyvaju (nejaky ten soplik u nas - zijeme v zahranici - nepatri do rubriky chroba).

mimikarol
10. júl 2023

Moja má už 8r. Pár krát som sa od nej nakazila ale fakt malicko. Možno 5-6x maximálne

saxana000
10. júl 2023

Jasne najprv ochorie mala potom muz a ked ich oboch vykurirujem potom lahnem ja.. 🤣

zuzuliatko18
10. júl 2023

Ja to prežívam teraz, od apríla je v škôlke, odvtedy sme s mužom stále zahlieneni, kasleme, kychame. Drobec sa vždy za pár dní dá dokopy a.my sme stále.nejaki KO. Boli sme.medzitym.na preventívke a lekárka nám povedala, že to tak.ma veľa rodičov, kým si imunita zvykne. Tak len vydržať.

kovasima
10. júl 2023

Zo začiatku keď boli deti malé tak som nikdy nič nechytila, teraz väčšinou vždy - len je to našťastie miernejšie ako u tých detí.

marianarem
10. júl 2023

My s muzom sme od seba navzajom nikdy neochoreli okrem jedneho razu, ked som bola tehotna. Od dietata chytime tak 80% veci. Prvykrat ked som od neho ochorela, lizala som sa z toho mesiac a skoncila som odrovnana na ATB (on to dal bez nich za 2 tyzdne). Nevladala som sa starat o domacnost, malo som vysavala, muz bol chory tiez a z dvora sa k nam nejako dostali blchy. Bolo mi z toho dost nanic. Odvtedy si davam respirator, ked som blizko pri nom a aj tak to vacsinou chytim, ale byva to miernejsie, som funkcna.