Ahojte. Hned na uvod napisem nemyslim ze by sa jednalo o tehotenstvo. Uz dva dni mi je od rana na zvracanie a ked vypijem kavu tak sa pozvraciam a nechutia mi cigarety. Nemam chut ani nic jest. Neviete preco by mi mohlo byt takto. Mne uz napadaju vselijake myslienky ci nemam nejaku chorobu
@danielahamar no lebo si davame pozor tak si nemyslim zeby to bolo aj dufam lebo tretie dietatko by som asi nerozdychala :D
Asi gratulujem
@acer11 😃 dakujem. Ale nie srandy bokom co preco by mi bolo tak zle mozem mat nejak rozdrazdeny zaludok?
To že si dávate pozor nie je žiadna istota...
Tak investuj do testu a uvidíš čo máš rozdráždené (humor) 😆
Crevna chripka?
Helikobakter alebo nieco podobne, idealne ak neprejde k lekarovi a na gastro. Lekari funguju aj teraz. Lebo taky helikobakter je potvora a dokaze to zit roky tichucko a potom bum
Hocičo...
Tak v prvom rade by som si overila ci ste si daali dostatocny pozor a az potom riesila ine "choroby" 😁👍 myslim ze tu na MK sa najdu desiatky mamiciek ktore si "davali pozor" a test im ukazal ze teda az taky pozor to nebol 😁
@veronice dakujem ale tak kramy mam dostat az o 7 dni cize to aj tak nesedi takze to by som ozaj vylucila preto uvazujem co to moze byt 😔
@kiki68 asi mas pravdu dufam ze to same prejde a nic to nebude
Kludne si mohla mat posunutu ovulku a teda mozu to byt priznaky. Ved uvidis ontyzden, daj potom vediet, aj ja som zvedava co to bude ale ozaj sa to najviac podoba na tehotenstvo 🙈 alebo len nejaka viroza, o tyzden dostanes kramy a zovot pojde dalej 😉👍
Ms môže byť aj keď si tehu...
pankreas? nemáš nikde bolesti, pocit plného brucha, žalúdka, plynatosť, hnačky....
@deti95060810 je pravda ze vcera ma pichalo v strede brucha tak uplne dole
@veronice ano napisem ked pridu kramy alebo ked to prestane 🙂
@casavina ano viem ze moze byt ms ale tak to je nepravdepodobne
okolo pupka?
@deti95060810 nie nizsie
a preco nie tehu?