Zvracanie a hnačka počas dojčenia

adrikamarhulka
26. dec 2016

Prosím vás viete mi niekto poradiť čo mám robiť respektíve čo mu pomôže od včera večera zvraciam a hnackujem mám zimnicu a pol ročne bábätko ktoré to našťastie nemá volala som na polikliniku a tam mi poradili len diétu ale mne je strašne zle😭 ďakujem

sibalka21
26. dec 2016

vyhladaj si na nete nejake babske recepty, mne pomahalo dost Renie, pit vela vody, ked kojis vela toho nezmozes.... Pravdepodobne mas crevnu chripku, nasad dietu, suchare a mozno sa to zlepsi... Hlavne davaj pozor aby to maly nechytil...

adrikamarhulka
autor
26. dec 2016

@sibalka21 oki ďakujem idem dačo zistiť už mi je lepšie ale som taká slabá a aj teplotu mám žalúdok stále na vode...

hviezda21
26. dec 2016

@adrikamarhulka môžeš piť? Prepúšťajú ti čreva vodu? Máš niekoho pri sebe? Črevné virózy zvyknú prejsť za 24-48h, to vydržís aj na vode , hlavne bohatu na minerály skús. A čierny čaj. A potom začať diétu. Keď to bude dlhšie riešiť s lekárom. A bábo drž čo najviac od seba keď sa dá.

hviezda21
26. dec 2016

@adrikamarhulka lez čo najviac zajtra bude lepšie. Veľa pi a začni hoc len 1/2sucharu, 2-3piskoty. Zajtra si uvar ryžu alebo ryz. Odvar prípadne mrkvový vývar. Malé porcie. Banán neskôr. Varené zemiaky. Čierne uhlie medzitým môžeš. Vygoogli viac o črevnej viróze a tam máš jedálniček širší. Ale toto kludne jedz 2-3dni kým zosilnies a žalúdok začne pomaly pracovať. Dnes a zajtra môže byť dieťa častejšie hladné lebo budeš mať slabšie mliečko ale akonáhle sa rozjes bude to ok.

adrikamarhulka
autor
26. dec 2016

Ďakujem veľmi pekne pijem pomaly a už nezvraciam babo je u svokri chodí len na kojenie dúfam že to rýchlo prejde.

lumma
26. dec 2016

Dávaj si po lyžičke z coly a k tomu soletku. Neskôr suchár s čiernym čajom. Smectu a čierne uhlie.

teta1
26. dec 2016

ahoj, my sme mali cela rodina crevnu virozu pred 2 tt,zvracanie, hnacka, muz aj teploty, 2 deti zvracajuce z toho jedna 15 mesacna dojcena na poziadanie, takze bola to smrrrt 😀😂 ale teda dojcila som pokial chcela, ked nie tak len po lyzickach vodu a ja nic len cistu vodu ale preslo to do 8 h, potom samozrejme len dieta, suchare, slane tycinky a neskor slaby cierny caj bez cukru, ryza, mrkva, klasika dieta...ale pocula som ze aj cola sa moze...15 mesacnej to preslo najskor, do 6 h bola v celku ok ale teda slaba, len na mliecku...drzim palce

luba41
26. dec 2016

@adrikamarhulka je zbytočné dieťa dávať svokre..svokra nech je u vás a dojči normálne, nech ti svokra pomáha u vás..

moni244
26. dec 2016

Len dieta, nic nejest, vyprchana kola po lyzickach, vela spat, oddychovat. Dobre, ze si dala dieta ku svokre, musis byt strasne vysilena, ja som to mala pred 1,5 tyzdnom.

adrikamarhulka
autor
26. dec 2016

Ďakujem vám dievčatá za rady veľmi si to vážim 😊

adrikamarhulka
autor
28. dec 2016

Tak som včera zjedla pár sacharid a piškóty a do rána mi zase zle bolo nezvracala som radšej som to predychala ale mi strašne a prsia sa mi akoby vôbec neplnili lebo hm asi neni z čoho kedy je čas ísť na pohotovost?