Ahojte baby.Som 10 tyzdnov po porodecisarskym rezom.Vsetko je v poriadku.Mala som trosku svrbenie,ale dnes som isla na zachod a neviem ci sa to da nazvat vytok,ale proste taka tuhsia hlienova rezistencia s primesou ruzovkastej farby.Tuhe ako zelatina.Dost som este teraz z toho vystrasena.Prosim vas neviete mi poradit co by to asi tak mohlo byt?Nemoze to byt hlienova zatka?Lebo tak mi to pripada,ale neviem.Mozete mi prosim poradit co s tym?
chod ku gynekologovi. mala som to iste. zvysky plodovych obalov. presne v tom case, zhruba tri mesiace po porode. sliz alebo ako to nazvat, sa to tahalo aj dokonca alebo ako zdrcnute zele. uz som to tu niekde spominala par mesiacov dozadu, bola taka diskusia. dostavala som injekcie na stahovanie maternice, aby sa to vypudilo. inak by som musela ist na kyretaz. nemusela som, chvalabohu. ale bolo to o 5 minut 12. lebo ja som uz mala z toho zapal a dost som krvacala z toho este. po sekcii je to mozne a lekari za to nemozu, proste pri sekcii je viac rizik a toto je jedno z nich. pri prirodzenom porode maternica vypudi vsetko, pri sekcii sa nemusi podarit vsetko vycistit. bohuzial. chod k lekarovi, nech si cim skor fit. drzim palce.