Neviem co to je ale doma ale aj známi majú všetci zvláštny vírus ... neviem co sme chytili... Bolí nás len jedna mandla a zároveň máme upchaty nos, na tej strane, kde je ta mandla bolestivá... Covid to nie (zatiaľ)
Aj ja som to tento tyzden mala! 😂. Robila som si zopar testov a vsetko ciste ako lalia. Aj by som si myslela, ze to je zo studenej vody, lebo to bola velmi slaba bolest, ale trvalo to az cely tyzden, tak neviem.
@panelacikova testy sme si robili 3dni po sebe doma a ja som bola aj vcera na pcr.... Pri covide mandle neboleli... No nebol povlak biely ma mandliach nikdy....
jáj... biely povlak, to môže byť niečo bakteriálne. asi by som na vašom mieste volila návštevu lekára...
@ndrag ja to mam od nedele a uz mam toho plne zuby... Mama od soboty.... No proste vela ludi, ze mandla a nos... Príde mi to divne, lebo pri mandliach nebyva, ze mas upchaty nos, no nádchu ci co to... A zas naopak, ked je nádcha, alebo prechladnutie nebolia mandle
my sme toto mali s muzom 2 tyzdne dozadu, presne ako opisujes...tiez som sa aj 3x testovala a nic...nasadila som si zvysenu davku vitaminov a do 2 tyzdnov som vola fit...
Ja taktiež príšerna bolesť mandlí, upchaty nos, prešlo mi to do príšernych bolesti ucha, skoncila som na pohotovosti a s antibiotikami... Škoda že som manžela nepočúvala, nemuselo to zájsť tak ďaleko.. 3 antigeny negatívne... Začalo to v sobotu, v pondelok večer pohotovosť, teraz už aspoň trochu lepšie...
Ja mám teraz covid ale jedna mandla ma dosť boli, tak neviem a zapchaty nos
Tiez som to mala, iba jedna mandla-biely povlak, v hrdle ma rezalo a upchaty nos. Robila som si napoj- zazvor, citron a med, zaliala horucou vodou. Mala som to vyse tyzdna. A pouzivala stopangin, cmulala doritricin.
@katarinka315 zly test... Haha ja vazne každý dem aj 3x som robila test a nic.... A od nedele to mam.... Ale ja len jedna mandla a jedna dierka v nose... Od nedele... Pri nádche to ide tak, ze za 2 dni obidva v tahu ale mne len jedna strana odchádza
Mna, ked bolia mandle vzdy mam aj nos ucpaty a bolesti usi.Ved to su horne dychacie cesty.Prave som dobrala ATB tyzden som sa trapila doritricin, tantum verde...a nakoniec ATB.Chod k lekarke inak, ked som mala Covid nebolo mi nic iba sialena bolest hrdla
Kľudne si mohla byť ešte neaktívna. Ja som mala dva dni zvýšenú teplotu a antigénový test až na 4.deň pozitívny. PCR až v 5.deň.
Tiež ma napadlo že zlý test lebo mi bol robený samotest a hneď do 3 minút vyšlo
Aj my sme to mali doma, neskor po tom zostal suchy kasel. dlhotrvajuci. Pomohol nam tymanovy krem a inhalovanie oleja jedle sibirskej.
@01matrioska ale nebol to covid, hejze?
Ja som to mala aj keď som mala covid, plus ale zimnica. A potom kaslisko ( prekonala som 3x)
Keď som covid nemala, tak som nbrmala ani zimnicu.
ako vieš, že to nie je covid?