Ahojte, obraciam sa na Vás s problémom, ktorý má trápi a začínam mať strach. Už vyše týždňa mám zvláštny pocit v krku, akoby som tam niečo mala. Možno to poznáte, chcete prehltnúť tabletku, ale ona nevojde do správneho otvoru. Vy ju tam cítite a vadí. Pridala sa k tomu bolesť na hrudi, až pálenie, akoby vás stále palila zaha. Bola som s tým u lekárky , poslala ma hneď na kardio, urobili mi komplet vyšetrenia a z jeho strany je všetko v poriadku. Myslí si, že mám reflux. Problém ale stále trvá a ja už neviem, či sa báť alebo čo robiť. Možno stojí za zmienku, že 2 dni pred tým, ako to celé začalo, som bola na 3. dávku očkovania proti COVID-19. Nikdy som však po vakcíne nemala žiadne neziaduce účinky. Vie mi niekto poradiť? Vopred ďakujem 😇
Ja mam presne toto iste a je to kombinácia chrbtica a stres
@marianarem na gastro ma poslal kardiológ, predpísal mi Ozzion, beriem 3.den,ale nemám pocit, že by to nejako zaberalo🙄
@radlucka ja palenie zahy velmi dobre poznam...ale...ze nieco zavadzia v krku - to akor mi pride, ci nemas provlem so stitnou zlazou plus ten reflux. Moze Ti rast, dovnutra, ze to ani nevidis. Moja mama to tak ma. Po ockovani alebo aj po covide samotnom mozu byt aj taketo veci. Skus este obvodnu poprosit aspon o odber TSH, mozno napovie...
mne sa takto prejavoval covid a testy odhalili poziitivitu az o 10 dni nato
Problém je v tom, že to trvá nepretržite, nie len po jedle 😟preto mám pochybnosti, či ide o reflux
@radlucka psychika..ja to.mavam pri tetanii...
@lenkakamen najprv som si aj ja myslela, že tetania, lebo dostala som ju pred pol rokom, ale odvtedy som problém nemala
@radlucka nemam to stale sem tam.sa to ibjavi a same zmizne🙄😊
@lenkakamen dobrý deň píšem vám lebo vidím ze ste písali aké ťažkosti ste mali pri tetanii...mne sa prvý krát teraz objavilo také niečo ze som sa mi spravila taka mala hrcka na krku pod bradou ale začalo ma akoby bolieť hrdlo pri prehltani ma boli a mam pocit akoby ma v hrdle niečo tlacilo ale ja mma pocit aj akoby sa mi zväčšil ohryzok v hrdle...a akoby ma ten tlačil...neviem co si mam myslieť mam aj tetaniu a je pravda ze maká som aj dosť psychické obdobie ..nakoľko som mala covid a moja mala dcérka tiež mala horúčky a vemi som sa o ňu bála...hneď na to sa mi to objavilo
niekolko rokov som mala tento problem, vzdy vsade vsetko v poriadku. az kym sa mi neobjavili viditelne "hrce" na krku. obvodna ma poslala na endokrinologiu a uzly uz boli tak velke, ze polku stitnej museli okamzite odstranit. urcite odporucam skusit sa pytat aj na endokrinologiu, nenechat sa odbit dobrymi krvnymi vysledkami. mne podla odberov stitna pracovala vzdy idealne, nevykazovala ziadne hodnoty mimo priemer, hoci uzly si tam zili svoj zivot. po vyoperovani a nasadeni liekov som tento problem prestala mat. opat sa objavil pred niekolkymi tyzdnami, bola som na kontrole a na tej polke, co mi tam ostala, je novy uzlik. nie je to nic zle, nic, kvoli comu treba "panikarit", ale z vlastnej skusenosti - takmer 5 rokov som mala rozne problemy, nieco v krku som citila asi 2 roky a kym sa prislo na to, co skutocne to je, uz bolo o 5 minut 12. tak radsej skor a zbytocne aj to sono stitnej zlazy absolvovat, ako neskoro.
@veronika1681995 to bude skôr zapálená lymfatická uzlina
@katie253 to znamená? Odznie to samé alebo je potrebne na to užívať lieky alebo co??
@veronika1681995 hrčka pod krkom by mala sama odznieť, ak ťa to bude bolieť aj za 5 dní, tak by si mala ísť k obvodnému. Čo sa týkal tej hrče v krku nech ti skontroluje obvodná štítnu žľazu
@radlucka ahoj mozem sa spytat ako si dopadla momentalne mam ten isty problem , len s tym ze som tehotna 🙄
@radlucka Mne to tiez pripada ako reflux, na gastro ta neposlala?