Ahojky všetky. Chcem sa opýtať tých, čo majú takúto skúsenosť. Mávam posledné dni veľmi často taký zvláštny pocit v hlave. Je to fakt neopísateľný pocit, takého tlaku? Zvláštne zvieranie hlavy, spánkov. K tomu sa cítim veľmi unavene, opuchnuté viečka. Často mávam aj búšenie srdca, bolesť chrbtice až migrenóznu. Už po každom tomto pocite sa mi chce doslova plakať, lebo si s tým neviem rady, čo to je. Mám malé mimčo a nechce sa mi behať po všetkých lekároch😔 Na základe rodinnej anamnézy som objednaná na endokrinológiu už. Nejaké skúsenosti a rady? Mali ste niečo také? Začalo to po dlhom celodennom nosení malého, tak zvažujem aj chrbticu. Vďaka.
Určite tetánia môže byť, takisto aj tá krčná. Sama som toto riešila a riešim x rokov, treba na neurologiu zajsť
môže byť migréna z krčnej chrbtice, alebo málo spánku/tekutín
Ja doteraz mávam tieto pocity,akoby mi dakedy nejaka cievka sa v hlave upchala, co ti poviem. Lekarstvo stoji zaprd povacsinou tu na Slovensku, mna si pohadzovali ako horuci zemiak niekolko rokov, jedine co davalo zmysel a odpoved bola tetania, no nikdy nevies,pokial sa nedas 100% vysetrit vsade. Toto su problemy,ze to moze byt chrbtica,neurologicke hladisko,dokonca aj psychika
vychýrený chiropraktik? A vieš o tom,že u nás oficiálne neexistuje takýto pojem? Lebo u nás sa to študovať nedá.Pre boha,nech sa ťa nedotýka nikto,kto nemá na to vzdelanie.Treba ísť k fyzioterapeutovi,ktorý má vysokoškolské vzdelanie.
@rozculena fakt? No musím si ho overiť. Tento pán je profi terapeut (má na to vzdelanie) a masér a venuje sa aj chiropraxii a naprávaniu chrbtice. Každopádne ďakujem🙏❤️
@laura2670 ďakujem krásne, veď to, že tu na Slovensku🙈
masér byť môže,ale naprávať by som sa mu nedala.Nemôže sa oficiálne nazývať chiropraktik,u nás také neexistuje.Ja mám vysunuté platničky,neexistuje,žeby mi ich dal na pôvodné miesto.Veď potom by neexistovali ľudia s problémami,všetci by išli k chiropraktikovi a bolo by vybavené.
@rozculena joj ďakujem, zbehnem asi radšej na neuro a dám sa max pomasírovať😅
na neuro budeš čakať mesiace a nijako ti nepomôže.Choď k fyzio
@rozculena @autorka práveže na neuro treba. Samozrejme, príčiny môžu byť rozne. Ja som mala zrazu tiež taky zvláštny tlak v hlave a zrazu zlý výsledok EEG. Dovtedy som ho mala v poriadku. Roky som brala lieky, teraz je to už lepsie, už mi ich vysadila. Ak by to bola krcna chrbtica, prejavuje sa to aj závratmi.
Užívaj zatiaľ magnézium a nedávaj sa naprávať, pokým si nebola u neurológa.
krčná chrbtica, tetania....prípadneaj tá štítna...ale skôr ta krčná