Zvláštny neopísateľný pocit v hlave - skúsenosti

15. nov 2024

Ahojky všetky. Chcem sa opýtať tých, čo majú takúto skúsenosť. Mávam posledné dni veľmi často taký zvláštny pocit v hlave. Je to fakt neopísateľný pocit, takého tlaku? Zvláštne zvieranie hlavy, spánkov. K tomu sa cítim veľmi unavene, opuchnuté viečka. Často mávam aj búšenie srdca, bolesť chrbtice až migrenóznu. Už po každom tomto pocite sa mi chce doslova plakať, lebo si s tým neviem rady, čo to je. Mám malé mimčo a nechce sa mi behať po všetkých lekároch😔 Na základe rodinnej anamnézy som objednaná na endokrinológiu už. Nejaké skúsenosti a rady? Mali ste niečo také? Začalo to po dlhom celodennom nosení malého, tak zvažujem aj chrbticu. Vďaka.

zuzidr
15. nov 2024

krčná chrbtica, tetania....prípadneaj tá štítna...ale skôr ta krčná

laura2670
15. nov 2024

Určite tetánia môže byť, takisto aj tá krčná. Sama som toto riešila a riešim x rokov, treba na neurologiu zajsť

autor
15. nov 2024

@laura2670
@zuzidr fakt baby? A tá tetania sa prejavuje takýmto čudným

autor
15. nov 2024

@zuzidr
@laura2670 pardon skôr mi uverejnilo koment🙈 * čudným pocitom v hlave? No budúci týždeň idem ku vychýrenému chiropraktikovi, tak ak vyradíme chrbticu zbehnem na neuro. Srdečná vďaka❤️

lucka_ke
15. nov 2024

môže byť migréna z krčnej chrbtice, alebo málo spánku/tekutín

laura2670
15. nov 2024

Ja doteraz mávam tieto pocity,akoby mi dakedy nejaka cievka sa v hlave upchala, co ti poviem. Lekarstvo stoji zaprd povacsinou tu na Slovensku, mna si pohadzovali ako horuci zemiak niekolko rokov, jedine co davalo zmysel a odpoved bola tetania, no nikdy nevies,pokial sa nedas 100% vysetrit vsade. Toto su problemy,ze to moze byt chrbtica,neurologicke hladisko,dokonca aj psychika

rozculena
15. nov 2024

vychýrený chiropraktik? A vieš o tom,že u nás oficiálne neexistuje takýto pojem? Lebo u nás sa to študovať nedá.Pre boha,nech sa ťa nedotýka nikto,kto nemá na to vzdelanie.Treba ísť k fyzioterapeutovi,ktorý má vysokoškolské vzdelanie.

autor
15. nov 2024

@rozculena fakt? No musím si ho overiť. Tento pán je profi terapeut (má na to vzdelanie) a masér a venuje sa aj chiropraxii a naprávaniu chrbtice. Každopádne ďakujem🙏❤️

autor
15. nov 2024

@laura2670 ďakujem krásne, veď to, že tu na Slovensku🙈

rozculena
15. nov 2024

masér byť môže,ale naprávať by som sa mu nedala.Nemôže sa oficiálne nazývať chiropraktik,u nás také neexistuje.Ja mám vysunuté platničky,neexistuje,žeby mi ich dal na pôvodné miesto.Veď potom by neexistovali ľudia s problémami,všetci by išli k chiropraktikovi a bolo by vybavené.

autor
15. nov 2024

@rozculena joj ďakujem, zbehnem asi radšej na neuro a dám sa max pomasírovať😅

rozculena
15. nov 2024

na neuro budeš čakať mesiace a nijako ti nepomôže.Choď k fyzio

lukbe
15. nov 2024

@rozculena @autorka práveže na neuro treba. Samozrejme, príčiny môžu byť rozne. Ja som mala zrazu tiež taky zvláštny tlak v hlave a zrazu zlý výsledok EEG. Dovtedy som ho mala v poriadku. Roky som brala lieky, teraz je to už lepsie, už mi ich vysadila. Ak by to bola krcna chrbtica, prejavuje sa to aj závratmi.

rozculena
15. nov 2024

@lukbe krčná nemusí vždy vyvolávať závraty

luccija
15. nov 2024

Užívaj zatiaľ magnézium a nedávaj sa naprávať, pokým si nebola u neurológa.

lukbe
16. nov 2024

@rozculena jasné, to bol môj prípad.