Dobrý deň už vyše mesiaca mam strašne zvlaštne a hlasite zvuky z brucha ale že strašné bublanie praskanie a neviem ako to dalej nazvať .. niekedy ma aj zabolí žaludok taka pichlava bolesť na gastre som už bol v decembri a zistili mi zápal žaludka,skĺzavu hiatovu herniu,a reflexnú chorobu pažeráka
Nato sa pridali aj hnačky pri tych zvukovoch od včera mam kašovitu a dnes rano taktiež a o hodinu nato vodnatá že len sama voda šla tak isto ma pálil konečnik
Bol som už aj na pohotovsti sono ok rtg ok krv tiež ok
Vela krat citim taku tupu bolest na rebrách na lavej strane a niekedy aj no podbruší na ľavo
Nestretol sa stym už niekto prosim?
+beriem aj trittico každy večer na spánok.
Ďakujem za rady a odpoved’e.
@moonlight1210 nie ale vybavujem si
@kubik1998 ja bola. Tie isté príznaky. A mám z gastra....stredne ťažkú zápal žalúdka, helicobakera, a z kolono mi vyšlo intolerancia laktózy.
@tatiana149 Gastro som už mal zápal žaludka a pažeráka ale po pravde aj keď som chlap tej kolono sa dosť bojim
@kubik1998 a co ta na tom strasi? Nie je to nic desive. Ani nejak invazivne. Da sa pri tom aplikovat liek, po ktorom si v podstate mierne mimo, takze ani nic nevnimas z toho procesu.
Predtym podla pokynov cca 2 dni nejes, len pijes napoje (pripadne si aj das nadavkovane prehanadlo). V ordinacii sa len vyzlecies (nemusis sa hanbit, videli tam uz kadeco a nezaujima ich to, nehodnotia ta, nie si tam na instagrame), lahnes si a to je cela tvoja praca.
Nic viac.
Potom uz len pockas na vysledky, ktore poslu.
@kubik1998 bola som v narkoze úplnej. Treba pýtať
@tatiana149 a kolko to vyšlo?
@kubik1998 cez poisťovňu zadarmo. Lebo pokúsili sa robiť bez a nezvládla som to pre tetanicky záchvat tak ma objednal na iný termín rovno aj gastro aj kolono pod jednou narkozou
Aku mas stravu? Na ten zapal zaludka co beries? Kup si mastichu, daj si niekolkotyzdnovu kuru a daj si dietu. Najlepsie bezmliecnu, bez sladkeho, bez kavy atd. Ale napis co jes
Jaj to bol februar
To “vsetko mozne” je tak siroky pojem, ze takto ti clovek neporadi.
@kubik1998 Prosim platí / dopláca sa niečo za kolonoskopiu v Symede? ďakujem
@petra_borkovicova 50€ v narkoze a ročny poplatok 30€
@petra_borkovicova Len treba mať vymenny listok od lekára
@kubik1998 ďakujem
A bol si na kolonoskopii?