Ahojte. Už slho som spozorovala zvláštne vyrážky ktoré sa mi tvoria cez noc takze je dost mozne ze je to po ustipnuti hmyzom. Tie vyrazky su malinke a vo vacsom mnozstve daco ako akne a samozrejme svrbia. Teraz ich mam na lavom prse co mi nedava zmysel kedze mam tricko v noci ze by ma daco postipalo aj cez neho. Vyrazky samozrejme po case zmyznu ale objavia sa na inom mieste a strasne svrbia a ja som uz zufala.
Fuu no vies co si mi pripomenula co sa mi stalo este davnejsie tiez v noci proste vstala som ze mi treba na wc tak som isla a ked som si stiahla pyzamu pozeram sa svoje nohy no des vyrazky jedna na druhej na pohlad akoby som na sebe mala natiahnutu bublinkovu foliu ked som sa toho dotkla tak citila som ze to tsm naozaj je nebola to len halucinacia pokial som to nevidela tak to nesvrbelo ked som si zasa lahla nemohla som od svrbenia zaspat ... rano vstanem a nic ani jedna vyrazka dodnes tomu nechapem. A druhy pripad vyrazok zacalo to jednou na predlakti po paru hodinach ma uz svrbeli dve tri na bruchu potom stehno potom boky a od rana do vecera som si ich napocitala cca 18 na jednej nohe 25 na druhej no kazdu jednu som si pudrovala osobitne a na celom tele ich bolo 95 bodiek ... male svrbive z nicoho nic v strede mala krvava bodka kt sa urobila po zaskrabnuti ... zmizli a stopy neostali ale uz odvtedy som ich nemala to trvalo cca dva tyzdne ... no to moze byt od kadecoho nevhodna potravina zle vymyty prasok zo siat nejaky chrobak ved od komara si spoznss vyrazku ale aj mravce kusu tak neviem kozna da len nejaku mast skus mentolovy puder schladi zmierni svrbenie a zmizne to po case