Ahojte.Mam také zvlastne pohyby alebo neviem ako to definovat.Pod rebrami je to presne ako je žaludok.Už druhy den.Je to nieco akoby ma kopalo babatko.Vacsinou ked ležím na boku sa to prejavuje.Je to asi v sekundových intervaloch 10 x posebe potom nic a po chvili sa to opakuje.Vidno to aj na vonok.Vie mi niekto poradit?
muj gyneolog by Ti rekl "zarazene prdy"..on rad vtipkuje..
ale rikas, ze je to i videt...ale o tehotenstvi nepises...
nedavno tu byl Dossier - pribehy zen, co porodily male Ufomiminko.. 😉
@sabina1975
@irriss Tehotna som neni 🙂 Je to v žaludku a nie v brusku.Keby som bola tetna po dvoch detoch sa urcite nepýtam. Jasne že ma kopali ale ako spominam v bruchu a nie v žaludku.
@tiffanytheo
a nejsi nervozni? nebo jeste jinak..nemas propadlou hrud' je xy abnormalne propadlych hrudnich meziprsnich kosti..pisu to tak, aby mi bylo rozumeno... 😉 a je mozne, ze pulsuje..a tobe prijde, ze kope.. 😉
p.s. pises - zaludek, bricho.."MY" obeeezni to mame vsechno na jednom miste😀😢
@irriss he he 🙂 hmm neviem nervozna kedy ako 🙂 Je to hned pod rebrami.Bola som chora mala som horucku a anginu uz som na tom lepšie 🙂 ale s tymi vetrami 🙂 može byt možno - doktor nerandoval 🙂) mam problem aj s kamenmi a zlcou ale toto su neni naznaky žlci ani kamenov.Ten priebeh dobre poznam 🙂
@tiffanytheo 🤐 🤐 🤐
psssssssssst nemluv o kamenech 🤐 🤐 🤐
to radeji to "Ufotehotenstvi"
@tiffanytheo mne zase to robí dole v podbrušku.už som sa ľakla že som znova v tom,ale potom som vlastne zistila že je to tlkot srdca.a raz sa mi stalo že som mala vypuklinu na bruchu ako ked sa bábo tlačí
@tiffanytheo chod na sono organov
To mame už asi chorobu z tehotenstva.Sem tam naznaky aby sme nevysli z cviku 🙂))
Ked ja z tymi doktormi nemam vobec dobre skusenosti.Moju chorobu si diaknostikujem sama.Doktori ma prehovaraju že to nie.A nakoniec a tak ano.Mali ste prevdu. Tak nasadime teda trojkombinaciu antibiotik. Takže nechame to na tu diafnostiku že "ufotehotenstvo" a pojdem sa z toho vyprdkat :P 🙂)))
@tiffanytheo presne to som si aj ja vravela 😀
@irriss hmmm nie.ale vidíš možno preto nietkorým vídu testy tak neskoro,kým sa to vlastne z hrdla dostane dole a uhniezdi 😀
@tiffanytheo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to bude hotovy koncert.."foukacich nastroju"....z MK bude Zeleny 😲
@gubcikova
z hrdla? to mluvis o tehotenstvi a nebo o rybicce 😀 😔
@irriss mnoo ...moj sen bol vždy zahrať si v orchestri ;)
@tiffanytheo
Sny se plni a Zazraky deji...
p.s. mrkni,doslo ke zmene??? 😎 😉
@irriss nie stale kope 😀 😀 😀
@tiffanytheo 😨
to bude velmi TVRDY......"orisek" 😔 🤐
@gubcikova
@tiffanytheo
Musim Vas opustit..mam doma maleho maroda.. 😉
Pekny den vsem 🙂
p.s. Diky za odreagovani... 😉
ja to mávam tiež..som veľmi chudá takže je to všetko čo sa deje v žalúdku a črevách vidieť aj navonok..je to v poho žiadny mimozemšťan 😉 ale je to naozaj zvláštny pocit,tiež som zo začiatku nevedela čo to môže byť 😎
@tiffanytheo poznam to,aj mne sa to stava,to budu asi creva,pohyby criev si myslim 😉 😉
Mas predsa 2 deti tie ta nekopali a nepises ci si tehotna ani nic blisie