Dobrý deň, bola by som rada ak by mi niekto poradil ohľadom môjho problému. V piatok sa chystám k doktorke ale zaujímalo by ma či sa s tým už niekto nestretol. Bude to skoro mesiac čo pociťujem zvláštne ako keby pohyby v pravom boku pod rebrami. Jedna sa stale o to isté miesto, malú plochu, nerozširuje sa to a ani sa to neposúva. V jednom bode mi "škube", ako keby brní, hmíri, pulzuje ... ťažko sa to opisuje. Niečo ako tik v oku ale na bruchu. Neboli to vobec, skôr sa to prejaví keď sa najem ale niekedy aj v kľude. Pred mesiacom som bola na kolono a gastre, výsledky budú o týždeň ale čo sa týka kolono tak doktor v čreve nič podozrivé nevidel. DAKUJEM ZA ODPOVEDE
Toto robí Eva aj mne a je jedno v ktorej časti brucha, ale čo to je. Možno ten orgán nejako vibruje, možno nervy, mozno čreva. Fakt netusim
@smichaela24 Dobrý deň, prosím vás, o čo nakoniec islo? Mam niečo podobné, dakujem
@smichaela24 môžte mi povedať o čo išlo? Ten istý problém mám aj ja
@lenkaaa63838 zrejme to bolo niečo so žlčou, ja som začala piť fatru a čaj na žlčník a prešlo to 🙂
@smichaela24 prosím ťa a co ti nakoniec zistili?
Ahojte, o aký problém išlo? ďakujem ;)
@smichaela24 citim podobne brnenie pod rebrami na pravej strane na druhy den po zatazeni pecene. napr liekmi proti bolesti alebo alkoholom