Ahojte, skúsim sa opýtať, či to mávate aj vy niekto🙂
Od tehotenstva (som 4m po pôrode) sa mi sem tam stáva, že som fakt strašne unavená- zvyčajne nie, mam super bábo čo spí takmer každú noc s 1-2budeniami…avšak, keď mám deň, že som fakt unavená (neviem či je to hormónmi či čo) cítim sa zvláštne..tak prázdno, smutno, divne, akoby som žila v akejsi svojej bubline😅 neviem to ani popísať. Zažili ste to niekto? Príde to väčšinou večer, samozrejme sa stačil vyspať a potom je zasa ok, ale teda pri únave sa mi toto opakuje od tehotenstva a dovtedy som to nikdy nezažila😅 Je pravda, že som aj vyspávala ako som chcela, takže ani takú únavu som nepoznala. Nejaké rady? Užívam magnezko🙂 Ďakujem.
@bublinka1426 ďakujeem, snažim sa ale denných spankov doma je dosť málo, v noci síce 90% spí ukážkovo ale sem tam aj nie, no cez deň to je horšie, spí buď v nosiči alebo v kočiku, takže si spánok zladiť veľmi nevieme 😔
Čo ti pomohlo? Len teda spánok a prečkať?🙂 vďaka..
Som ale rada, že nie som sama😅
urcite nie si. ja som sa zial dopovala sladkym :( a preto som dost pribrala, toto urcite nerob.
ono sa to casom zlepsi. treba to obdobie vydrzat.
@bublinka1426 bože aj ja, pribrala som za 4 mesiace 9kg😭
Ja hneď ale myšlienky, či sú takéto pocity ok, nepoznám toto naozaj, no ale nie je to chvalabohu časté ani dlhodobé, ale tak raz za 2 tyždne sa to prejaví…žiadne depky ani nič chvalabohu nemam
Magnezko ukludnuje. Železo máš v poriadku?
@anketkarka áno aj vitamin D, davala som si robiť odbery pred 2mesiacmi 🙏
tak ono aj tie hormony su este dost rozhadzane..:/
byvavala som a ked babo spalo, spala som aj ja.