Ahojte potrebujem poradiť 9 dní dozadu som dostala menzes o dva dni skôr ako mal prísť to som neriešila ale menzes bol dosť intenzívny proti tomu aký mávam so zrazeninami tmavo červenými až čiernymi boli to také kusy(ospravedlňujem sa za výraz ale ináč to neviem popísať) menzes mi vždy trvá len 5 dní teraz mi trval 7 na siedmi deň mi SKK čím dva dni som mala pokoj a teraz mi začal zas zase silno krvacam ale takú zvláštnu krv co to môže byť? Mam radšej navštíviť lekára? Ďakujem za každú radu
@anonymka11 mne sa raz stalo podobne. Asi tyzden pred som zacala spinit, myslela som, ze uz pride menzes a nic. Stale som dost intenzivne spinila a po tom tyzdni zacali zo mna ist cierne zrazeniny a dostala som sialene krce a neskor silne krvacanie. Kontaktovala som lekara, ze ci mam prist a povedal mi, ze to je urcite len porucha cyklu a ze to urcite o par hodin zoslabne. Ak nie, mam prist alebo ust na pohotovost. No a bolo to tak. Zhodiu okolnosti som cca o 2 tyzdne mala aj preventivku a vsetko ok. Uzavrete ako porucha menstruacneho cyklu.
v tomto pripade odporucam lekara. je mozne ze mas cystu, ktora ti praskla, preto tak intenzivne krvacas alebo druha moznost este moze byt, ze si mala oplodnene vajičko, ktore sa "neudrzalo" a teraz sa cistis preto to mas takto hned po kratkej pauze.
ja poznam zenu co mala 50 rokov a myslela si, ze je v prechode, 2 mesiace menzes nikde a na 3 mesiac silne krce akoby kontrakcie a zistili jej, ze sa jej ta krv neuvolnovala a vsetok zhluk krvi ostal v nej, zomrela by na otravu krvi keby dosla o den neskor.
takze su rozne pripady, netreba nic podcenovat.
Ďakujem Vám za odpoved dievčatá asi len predsa zajtra radšej navštívim lekára lebo sa mi to nezdá takúto menštruáciu mam prvý krát a ešte mam dole aj bolesti a akoby taky tlak nepríjemný
vždy je lepšie ísť za lekárom ak je to inak ako zvyčajne. a s touto "pauzou" X dní +pauza + zvyšok" mne povedal že toto problém nie je. je to len dosť nepríjemné..