Zvláštna chuť v ústach

7. júl 2023

Uz mozno aj druhy tyzden mam taku zvlastnu chut v ustach. Neviem to opisat. Kovova chut to nie je, je to tak vzadsie, na jazyku pri mandliach. Nieco ako ked sa rano zobudite a nemate este umyte zuby alebo ako ked zjete nieco zvlastne a ostane vam potom neprijemna chut v ustach. Mala som pred mesiacom anginu, neviem ci to moze mat suvis. Nemam to ale odvtedy, prislo to pred vyse tyzdnom. Plus som mala vzadu na temene krku nieco ako mierne stuhnuty krk alebo slaba svalovica. Stale to trochu citim, v istej polohe napr. ked sedim na gauci a pozeram do mobilu musim po chvili zmenit polohu. Neviem ci to ma suvis. V rodine sa vyskytol streptokok, tak tiez neviem ci to moze mat suvis.

viestta
7. júl 2023

Mala som, nakoniec sa z toho vyklula klasicka zaba v ustach. Kup si tantum cmulacie pastilky a cmulaj

autor
7. júl 2023

@viestta vdaka, minimalne to neuskodi ak aj nepomoze.

nataly420
7. júl 2023

Dentalna hygiena

autor
7. júl 2023

@nataly420 a tam mi co spravi s jazykom?

cacianka
7. júl 2023

oškriabe ti zubný kameň 🙂
možno je skrytý problem niekde v zube, tak by to mohlo pomôcť

autor
7. júl 2023

@cacianka ale ja to proste citim ze to je jazyk. chut moze zmenit kamen? mne nejde o zapach, ale o chut v ustach. nieco ako ked si popalite jazyk a potom mate taku zvlastnu chut... najviac to citim pri kave, ze mi inak chuti.

janulienka78
7. júl 2023

ja som takto zistila, že som tehotná 😂

autor
7. júl 2023

@janulienka78 tak to nehrozi 🙂

nataly420
7. júl 2023

A jazyk máš kde ? Na riti či čo ? Je v ústach takysto aj zuby takto to kľudne môže byt tým.

autor
7. júl 2023

@nataly420 ty si ale prijemna osoba 🙂

viestta
7. júl 2023

@nataly420 tak isto, nie takysto 😉

autor
7. júl 2023

a ako ja sa nebranim dentalnej hygiene, ale podla mna to nie je pricina. pozerala som si obrazky rozlozenia chuti na jazyku a vzadu je presne horka chut. takze preto to mozno najviac citim pri piti kavy a preto mam celkovo taku zvlastnu chut v ustach. ze akoby citim horkost... ze sa mi nieco deje na jazyku vzadu, pri hrdle a mandliach...

nataly420
7. júl 2023

@viestta pytal sa ta niekto ? A je to aj takisto ! Staraj sa o seba a napríklad sa choď prejsť aj s rodinkou 😅

viestta
7. júl 2023

@nataly420 je to tak isto, aspon v slovencine to je tak. A na prechadzke som uz bola

nataly420
7. júl 2023

@viestta :D treba vám ešte viacej asi ked si premudrela ….. dúfam že ovládaš aj ďalšie jazyky ty prudko inteligentná viesta 😂😂😂

viestta
7. júl 2023

@nataly420 🙄

cacianka
8. júl 2023

@nataly420 prudko jedovatá nataly, uľavilo sa ti, prechádzka bola ?

nataly420
9. júl 2023

@cacianka 🤣🤣🤣🤣 a ty si kto ? Chod sa zákopať a neotravuj

andrea78
9. júl 2023

@autorka este to moze byt zlcnik ( poznam, mavam), alebo reflux. Okrem spomenutych mandli a zubov, skryty problem, o ktorom nevies, nevidis.