Už dlhšie pociťujem zvláštnu bolesť brucha, nie je to silná bolesť, ale skôr akoby nepríjemný tlak..cítim sa ako by som bola v neustálom strese, no nič ma nestresuje. Akoby som mala neurózu..čo to môže byť? Stretol sa s tým niekto?
Myslím si, že je to v tejto dobe úplne prirodzené :-/ . Tiež by som si myslela, že keď je človek doma na homeoffice tak má v podstate pokoj ale je to naopak. Mne lekári pred pár mesiacmi zistili že mám permanentný stres, ktorý mi spôsobuje množstvo problémov a zistili mi tetaniu. Tiež sa ma vtedy lekár pýtal, že či to niekde na tele necítim a moja odpoveď bola, chvenie vo vnútri tela. Vtedy sa ale človek môže chvieť celý.
@janeane veľmi pekne ďakujem za názor..to ma mrzí..myslím si, že ste trafili klinec po hlavičke..bude to zrejme psychického rázu..najhoršie to je ráno po prebudení a doobeda, aspoň som si to tak všimla..mám do toho aj tras rúk a chvíľami je mi tak mdlo..pociťujem akúsi úzkosť..každodennú ach jaj..len netuším čo je spúšťačom no pravdou je, že súčasná situácia vo svete tomu moc nepomáha..
Ešte na upresnenie, je to skôr také chvenie v bruchu🤔netrvá to celý deň, ale objavuje sa to nepravidelne počas dňa..