Zvláštna bolesť brucha

28. feb 2021

Už dlhšie pociťujem zvláštnu bolesť brucha, nie je to silná bolesť, ale skôr akoby nepríjemný tlak..cítim sa ako by som bola v neustálom strese, no nič ma nestresuje. Akoby som mala neurózu..čo to môže byť? Stretol sa s tým niekto?

autor
28. feb 2021

Ešte na upresnenie, je to skôr také chvenie v bruchu🤔netrvá to celý deň, ale objavuje sa to nepravidelne počas dňa..

janeane
2. mar 2021

Myslím si, že je to v tejto dobe úplne prirodzené :-/ . Tiež by som si myslela, že keď je človek doma na homeoffice tak má v podstate pokoj ale je to naopak. Mne lekári pred pár mesiacmi zistili že mám permanentný stres, ktorý mi spôsobuje množstvo problémov a zistili mi tetaniu. Tiež sa ma vtedy lekár pýtal, že či to niekde na tele necítim a moja odpoveď bola, chvenie vo vnútri tela. Vtedy sa ale človek môže chvieť celý.

autor
3. mar 2021

@janeane veľmi pekne ďakujem za názor..to ma mrzí..myslím si, že ste trafili klinec po hlavičke..bude to zrejme psychického rázu..najhoršie to je ráno po prebudení a doobeda, aspoň som si to tak všimla..mám do toho aj tras rúk a chvíľami je mi tak mdlo..pociťujem akúsi úzkosť..každodennú ach jaj..len netuším čo je spúšťačom no pravdou je, že súčasná situácia vo svete tomu moc nepomáha..