Ahojte mám pocit že sa mi zväčšila štítna žľaza trošku mám ju viditeľnú keď záklonom dozadu hlavu . K svojej dr sa viem dostať až v utorok zial . Nemôže sa mi nič dovtedy stať ? Nemala som so štítnou zlatou nikdy problém aspoň si myslím. Som po dvoch tehotenstvách. Ďakujem za rady a blbe komenty si nechajte pre seba
@katika1811 ja to akurát idem riešiť po chorobe z dr. Mam vysoký tlak a povedala ze mam akoby zväčšená štítnu žľazu bude robiť odber krvy plus moc a podla vysedkou sa uvidi
@petus998 ďakujem ja chcem ísť tak isto v utorok za ňou nech mi vezme krv lebo mám taký pocit že ju tiež mám trochu zväčšenú a mám miestami také výkyvy hormonálne 🤦🏼♀️
Nestane sa nič, neboj. Len treba ísť na krv, prípadne aj sono ku endokrinológovi. A uvidíš, na čom si.
@dixitka ďakujem miestami cítim akoby jemne pulzovanie tam je to normálne ? Ale vtedy to skôr cítim ak mám nejakú úzkosť :/ zomrela mi kamarátka dnes je pohreb tak som z toho v strese momentálne :(
@katika1811 to ma mrzí :( inak stres vie byť spúšťač problémov so štítnou žľazou :-/ to pulzovanie neviem, nepamätám sa, či ja som to mala… ak tam je nejaký opuch, tak sa to asi môže tak prejaviť
@katika1811 nič sa Ti nestane, ja som ju mapa zväčšenú 5 rokov a to viditeľne a posledný rok tak, že sa mi zle prehĺtalo. Potom mi ju vyoperovali. Ja som mala ale tu Graw Basedovu chorobu
@katika1811 ja som hormonálne vykrivena už dávno 🤣🤣🤣 mne strese aj z rukami ten tlak vysoký a mam hrcu na krku
@katika1811 nič sa ti nestane