Dobrý deň prajem,
našli mi zväčšený thymus, ktorý zasahuje do štítnej žľazy. Máte niekto skúsenosti s týmto ochorením? Na internete som o tom nič poriadne nenašla. Na krčné som objednaná no chcem sa informovať aj takto.
Ďakujem
@bejbypd mali ste ju zväčšenu?
Mala som ju nasnimatelnu ,aj je napísaná v zavere PET ct ..ale naozaj nič strašné ani kontrolovatelne ,to v mojom prípade nebolo ..len sme sa s kardio zasmiali ,že asi som stále dieťa aj telom aj dušou🙂 nestresuj sa dopredu ,kým sa nepríde na príčinu..
Ale keďže nie som znala tvojich zdravotných problémov, tak neviem..toto je moja situácia.. ja som mala zapal osrdcovnika,perikarditidu a absolvovala som všetky odbery a vyšetrenia, ktoré sa dajú na príčinu sa neprišlo, keďže inak som vraj total zdravá.. niekedy neexistuje príčina diagnóz..
Thymus alebo brzlik je žľaza ktorá by sa už u dospelých ľudí nemala vyskytovať.. našli mi to na Pet ct ...moja kardio to vôbec neriešila,len mi povedala,že v mojom veku ,čo bolo vtedy 30 rokov by som to už mať nemala.ale že nič, čo treba riešiť,keďže všetko ostatné bolo ok