Zväčšenie prsníkov cudzím tukom

technika5
1. feb 2017

Zdravim ženy..mozno sa vam to bude zdat smiesne a divne ale mam taky problem..po 2 porodoch som velmi schudla..nie ze by som bola pred porodom vela pribrala ale teraz mam 46 kg a 164 cm..problem je jasny..prsia jak lentilky pod kobercom..chcela som skusit silikony ale tie rizika okolo toho z mojou vahou su privelke ( zmmrstenie implantatu..posunutie ...) kamoska ma zas opacny problem..chce sa zbavit tuku na bruchu..otazka...je taka moznost zeby ona podstupila liposukciu a tuk by mi nasáckovali do prs? Viem je to dost nechutne ale mne ten tuk nemaju z coho odobrat..v tele ho mam 12,5 % na nete som take nic nenasla..Sme jedna krvna skupina..dakujem za odpovede 😊

sissy27
1. feb 2017

@technika5 pobavilo 😀 ale nie, nedá sa... dá sa to spraviť vlastným tukom, ale čo viem, tak ten efekt nie je trvalý a nejedná sa o zväčšenie napr. o dve veľkosti...
Okrem toho by takýto zákrok niesol tiež značné riziká, napr. infekcia, odmietnutie cudzieho "materiálu", infekt, neistý výsledok...

technika5
autor
1. feb 2017

Och myslela som si ze to bude jak s transfuziou..prides darujes krv a oni ju potom pouziju pre dobru vec😂