Zdravim ženy..mozno sa vam to bude zdat smiesne a divne ale mam taky problem..po 2 porodoch som velmi schudla..nie ze by som bola pred porodom vela pribrala ale teraz mam 46 kg a 164 cm..problem je jasny..prsia jak lentilky pod kobercom..chcela som skusit silikony ale tie rizika okolo toho z mojou vahou su privelke ( zmmrstenie implantatu..posunutie ...) kamoska ma zas opacny problem..chce sa zbavit tuku na bruchu..otazka...je taka moznost zeby ona podstupila liposukciu a tuk by mi nasáckovali do prs? Viem je to dost nechutne ale mne ten tuk nemaju z coho odobrat..v tele ho mam 12,5 % na nete som take nic nenasla..Sme jedna krvna skupina..dakujem za odpovede 😊
Och myslela som si ze to bude jak s transfuziou..prides darujes krv a oni ju potom pouziju pre dobru vec😂
@technika5 pobavilo 😀 ale nie, nedá sa... dá sa to spraviť vlastným tukom, ale čo viem, tak ten efekt nie je trvalý a nejedná sa o zväčšenie napr. o dve veľkosti...
Okrem toho by takýto zákrok niesol tiež značné riziká, napr. infekcia, odmietnutie cudzieho "materiálu", infekt, neistý výsledok...