Zväčšenie pŕs vlastným tukom

adagundis
31. aug 2020

Caute dievcata,
som rozhodnuta nechat si zvacsit prsia vlastnym tukom. Jedine co ostava je najst spravnu kliniku/lekara. Posledne diskusie na tuto temu su uz strasne stare a nikdy inde neviem najst ziadne recenzie slovenskych/ceskych lekarov. Nemate niektora z vas skusenosti s konkretnymi lekarmi? Proton Mi je uplne jedno, kde da nachadzaju (SR/CR) a kolko presne zakrok stoji pokial je kvalita vyborne. Prosim pomozte 🙂)

83lenka83
31. aug 2020

@adagundis nikdy tie prsia nebudú sumerne, nevieš ako sa tuk vstreknuty usadi a po dalsie tuk sa po čase vstrebe. Ja som si nedavala zväčšiť prsia ale veľa som o tom čítala a podstupila som tumesečnu liposukciu a už nikdy by som do toho nešla, na nohách mi ostali diery pretože tuk nevedia rovnomerne odsať, diery sa mi vyrovnali až po tom čo som vychudla na kosť.

lija22
31. aug 2020

tiez som nad tymto uvazovala ale citala som skusenost jednej baby a stacilo mi. vela roboty aj narocne pre telo najprv odsat tuk a potom ho vpravit do prs. tuk casom pominie, prsia pojdu prirodzene k zemi. nakoniec aj tak skoncila s implantatmi. skusenosti neprecitas lebo lejari vedia ze je to riesenie na hovno, naco by to propagivali. ale mozno skus hladat v anglictine

ivangeline
1. sep 2020

Ja som tiež o Tom čítala. Aj v časopisoch a aj na nete. Je to záležitosť na pár rokov, myslím, že max 5... Je to v tvojom tele, takže tvoje prsia a tuk a všetko to bude pracovať, aj vekom, stravou ... A nemusíš mať veľké a ani pekne prsia po pár rokoch. 🤷 Skôr mám nepriame skúsenosti so zmenšeninu pŕs... A čuduj sa, tie sú dlhodobo pekne. 🤔

adriazab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenka551
14. sep 2020

Pocula som co to o tejto metode, aj som po pravde nad nou premyslala, ze by som zabila dve muchy jednou ranou, no potom som si pisala s jednou kockou, ktora taketo zvacsenie podstupila a nasledne schudla a tie zvacsene prsia jej proste odisli

adagundis
autor
14. sep 2020

@adriazab jej, dakujem za odpoved! Informivala som sa uz Dost a som si vedoma toho ze vysledok nemusi byt trvacny a aj toho ze nemozno ocakavat velke zmeny a je to pre mna v poriadku, akurat neviem najst dost recenzii slovenskych/ceskych lekarov a teda sa rozhodnut ze kde si to mam nechat spravit ale...tak teda checknem toho prazskeho lekara, dakujem krasne! 🙂)

adagundis
autor
14. sep 2020

@adriazab prosim mohla by si Este raz skontrovovat to meno lebo neviem nikoho takeho najst.

adriazab
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninka2012
15. sep 2020

Vôbec do toho nechoď zbytočne vyhodené peniaze a škaredé prsia.

adagundis
autor
16. sep 2020

@ninka2012 hellou, vdaka za nazor, na zaklade coho si to myslis? Mas osobne skusenosti alebo poznas niekoho? Ak Ano, co sa stalo?

giertlova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninka2012
16. sep 2020

@adagundis robili mi tak reopku mám aj silikon plus stred doplnený vlastným tukom a za pár mesiacov mi ten tuk jednoducho zmizol. Za tie korunky choď radšej na silinkony. To je môj názor.

alexaalex
11. sep 2021

@adagundis ahoj ..mozem sa spytat ci si ten zakrok absolvovala? Dakujem

ella1984
2. jan 2022

@adagundis prosim absolvovala si nakoniec zakrok? Aky bol peosim vysledok? Dakujem velmi pekne za odpoved🙏🏼

zuzanamal
28. sep 2022

Ahojte . Ja som bola na zväčšení prs 2 mesiace a 1 týždeň dozadu. Som kaderníčka a lekári mi tvrdili že budem môcť ísť po 4 týždňoch do práce . Na koľko som kaderníčka tak sa mi to nezdalo ale išla som keď som mala povolenie. Samozrejme som si ľavý prsník preťažila tak som znovu bola doma do 6 týždňov. Potom som išla znovu do práce. Pracujem pomalšie aj mám menej ľudí denne . Teraz je tomu 2 mesiace a týždeň a lavý prsník mi pri preťažený vždy trochu opuchne a musím dať kludový režim. Otázka znie , do kedy to bude trvať a ako je to možné že po 2 mesiacoch mi prsia stále opuchajú . Ďakujem ak máte stým niekto skúsenosť za odpoveď

ildikobabka
16. apr 2024

@adagundis bola si prosim na zvacseni?