Caute dievcata,
som rozhodnuta nechat si zvacsit prsia vlastnym tukom. Jedine co ostava je najst spravnu kliniku/lekara. Posledne diskusie na tuto temu su uz strasne stare a nikdy inde neviem najst ziadne recenzie slovenskych/ceskych lekarov. Nemate niektora z vas skusenosti s konkretnymi lekarmi? Proton Mi je uplne jedno, kde da nachadzaju (SR/CR) a kolko presne zakrok stoji pokial je kvalita vyborne. Prosim pomozte 🙂)
tiez som nad tymto uvazovala ale citala som skusenost jednej baby a stacilo mi. vela roboty aj narocne pre telo najprv odsat tuk a potom ho vpravit do prs. tuk casom pominie, prsia pojdu prirodzene k zemi. nakoniec aj tak skoncila s implantatmi. skusenosti neprecitas lebo lejari vedia ze je to riesenie na hovno, naco by to propagivali. ale mozno skus hladat v anglictine
Ja som tiež o Tom čítala. Aj v časopisoch a aj na nete. Je to záležitosť na pár rokov, myslím, že max 5... Je to v tvojom tele, takže tvoje prsia a tuk a všetko to bude pracovať, aj vekom, stravou ... A nemusíš mať veľké a ani pekne prsia po pár rokoch. 🤷 Skôr mám nepriame skúsenosti so zmenšeninu pŕs... A čuduj sa, tie sú dlhodobo pekne. 🤔
Pocula som co to o tejto metode, aj som po pravde nad nou premyslala, ze by som zabila dve muchy jednou ranou, no potom som si pisala s jednou kockou, ktora taketo zvacsenie podstupila a nasledne schudla a tie zvacsene prsia jej proste odisli
@adriazab jej, dakujem za odpoved! Informivala som sa uz Dost a som si vedoma toho ze vysledok nemusi byt trvacny a aj toho ze nemozno ocakavat velke zmeny a je to pre mna v poriadku, akurat neviem najst dost recenzii slovenskych/ceskych lekarov a teda sa rozhodnut ze kde si to mam nechat spravit ale...tak teda checknem toho prazskeho lekara, dakujem krasne! 🙂)
Vôbec do toho nechoď zbytočne vyhodené peniaze a škaredé prsia.
Ahojte . Ja som bola na zväčšení prs 2 mesiace a 1 týždeň dozadu. Som kaderníčka a lekári mi tvrdili že budem môcť ísť po 4 týždňoch do práce . Na koľko som kaderníčka tak sa mi to nezdalo ale išla som keď som mala povolenie. Samozrejme som si ľavý prsník preťažila tak som znovu bola doma do 6 týždňov. Potom som išla znovu do práce. Pracujem pomalšie aj mám menej ľudí denne . Teraz je tomu 2 mesiace a týždeň a lavý prsník mi pri preťažený vždy trochu opuchne a musím dať kludový režim. Otázka znie , do kedy to bude trvať a ako je to možné že po 2 mesiacoch mi prsia stále opuchajú . Ďakujem ak máte stým niekto skúsenosť za odpoveď
@adagundis bola si prosim na zvacseni?
@adagundis nikdy tie prsia nebudú sumerne, nevieš ako sa tuk vstreknuty usadi a po dalsie tuk sa po čase vstrebe. Ja som si nedavala zväčšiť prsia ale veľa som o tom čítala a podstupila som tumesečnu liposukciu a už nikdy by som do toho nešla, na nohách mi ostali diery pretože tuk nevedia rovnomerne odsať, diery sa mi vyrovnali až po tom čo som vychudla na kosť.