Krasny den prajem, ahojte 🙂 Neviem ci sa tu uz taka tema nevyskytla ale skusim stastie 🙂
Uz dlhu dobu som premyslala o zvacseni prs, pretoze so svojimi som velmi nespokojna a ubera mi to velmi na sebavedomi.
Vela zien ma sice odhovara, ale ich velkost kosiku sa pohybuje niekde okolo D + 😇 a viem ze kvoli tomu mavaju rozne trable...
Lenze ja som uz pevne rozhodnuta ze do toho idem, dokonca mi to po dlhom prehovarani schvalil aj moj partner.
Pozerala som si milion klinik, milion lekarov, x recenzii ale stale si neviem vybrat pretoze na jednej stranke kliniku vsetci chvalia, otvorim inu stranku a tam si precitam desiatky staznosti a nespokojnych zien.
Preto by som vas chcela velmi krasne poprosit o radu, hlavne tie zienky ktore ste uz tento zakrok podstupili,
ze komu ste sa zverili do ruk, aky ste mali priebeh,ake implantaty ste si zvolili, ci to bolo bolestive a za ako dlho ste boli fit.
Ja som z Bratislavi takze najidealnejsie by asi bolo pre mna nieco v okoli.
Dakujem este raz! 😘
ja len odporucam implantaty pokial ti to ma pomoc so svojim vnutornym JA.mne velmi.do 25 rokov som bola "plocha jak lata".chabe A-cka aj s podprdou.sebavedomie na bode mrazu,nie ze by som chodila po kanaloch ale vzdy som sa chcela citit zensky a to som nechcela mat nikdy bomby.tak jedneho dna prisiel ten moment kedy som si povedala ,ze idem dotoho.bolest ,komplikacie a neviem co este som neriesila bo som to chcela.po radach a odporuceniach som sa zverila do ruk MUDr. Homolovi v Martinskej nemocnici.konzultacie,poradenstvo,operacia,kontroly,vsetko ok,nemozem sa stazovat.chcela som plne trojky,takze som rozmyslala asi nad 350ml ale on ma odhovoril,ze mam velmi uzky hrudnik a nemuselo by to po prve vyzerat dobre na tak utlom tele a mohli by sa dostatvit bolesti vacsie a proste nebol to ten typ lekara,ktory by do vas narval aj teplovzdusny balok len aby sa nabalil.na jeho odporucanie mam 290ml,anatomicky tvar a som uplne spokojna.a o svojom sebavedomi ani nevravim...a co sa tyka rekonvalescencie...nebudem klamat,ze by to nebolelo,bolelo.ale par dni na lozku,nejake tie prasky od bolesti a ptm je to uz ok..chvilu obmedzena pohyblivost,spanie na chrbte,mozno nejaka ta modrina ak si nedas pozor tak ako ja ale nic co by sa nedalo vydrzat..najhorsie bolo ked som sa zabudla a kychla som abo zakaslala,auu...vela stastia prajem 🙂
Ahoj, presne viem ako sa citis. Ja som mala hrudnik velkosti 0, a tal dlho som sa stazovala ze mi mama dovolila si dat na 21. Narodeniny implantaty. Mam ich prirodzene, kosik 75b, a odvtedy sa citim ako normalna zena😀dam si aj plavky, aj vystrih, aj ked skor sa zahalujem ako by som bola nejaka vystredna. Ja som bola v BB u Cervena. Viem ze chodi aj na nejaku kliniku v Ba, ale kazdopadne vsade ti ich urobia dobre, treba ist na konzultaciu, vybrat spravny typ a velkost a spytat sa vsetko co ta bude zaujmat. Ja uz mam implantaty 10 rokov, kojim bez najmensich problemov,takze zvyknes si raz dva🙂 drzim palce
Ahoj, ja mám dobrú skúsenosť s Avelane clinic v Nitre a doktorom Kováčom 🙂 chcela som aby moje prsia vyzerali prirodzene čo aj dosiahol, na môj hrudník odporučil 375ml, anatomické implantáty zn. Mentor pod sval... vyzerajú skvelo 🙂 len tá bolesť 😀 neviem ako ostatné baby ale ja som prvý týždeň preplakala, zotavila som sa asi o 2 mesiace...pol roka som nemohla nič fyzické (zaťažujúce) robiť... v práci som mala 3 mesiace voľno, inak by som to nezvládla... ale ak by som to mala podstúpiť ešte raz asi by som si to rozmyslela 😀
Ja tiez Avelane clinic v Nitre môžem len a len pochvalit 😍
Inak bolesti som mala minimálne a aj minimálnu doby,isla by som zajtra znova 😀
Ahojte prosim vas kolko vas to cca stalo?
Viem ze dakde robia aj na splatky neviem kde presne 😄 ja som tiez chcela ale do zubara mam strach ist a na tuto "operaciu" a dobrovolne = strach nepusti 😄 ale chcela som mooooooc aj manzela som prehovorila ale vylaslala som sa na to chcem este niekedy byt tehotna mozno aj hormony mi ich zvacsia a chcem kojit a dopriat dietatku materske mlieko aj ked moze sa aj s nejakymi.implantatmi kojit ale predsa ;) naucila som sa byt spokojna sama so sebou radsej 🙂 a vidim ze manzela fascinuju aj mensie ;) este v tom mi dodal sebavedomie ze sa neotaca za zenskymi 👍 musim pochvalit ;)
mna to vyslo aj s predoperacnymi vysetreniami na cca 2750 Eur
je tu skupina silikónové prsia....tam píšte 🙂 super rady
Ahojte baby...neviem ako zacat ..mam 2 deticky a prsia? Nejako sa stratili :D ..plne som ich kojila co nikdy nebudem lutovat no prsia mi nejak zmizli 🙂..rozmyslam o silikonovych aby som bola spokojna .a teraz otazocka nejaka dobra klinika kosice a okolie? Bolelo to velmi? A cena? Vsade pisu inu tak neviem ..treba sa objednat na nejaku konzultaciu ci ako to prebieha? Dakujem za odpovede pekny dnik
čo som čitala o plastike, vraj to velmi boli. Mate s tým skusenosti? Ktoré analgetika na to pomahaju?
@sonka1981 ahoj,bolí samozrejme,je to zákrok do tela,operácia,rez,ale každá znás má iný prah bolesti a je ťažko povedať ako veľmi to bolí.Ak všetko dobre dopadne,doba rekonvalescencie nieje dlhá,prvé dni sa zvládnu na liekoch proti bolesti a ptm sa už normálne dá začleniť do bežného chodu.Treba dodržiavať len kľud,žiadne veľké namáhanie,nosenie podpsenky a ležanie na chrbte(to je to najhoršie si myslím 😀)a zahojí sa to rýchlo a ptm si to len už len užívať
Dobry den ja tiez rozmyslam o implantatoch nakolko som plocha ako lata len sa toho velmi bojim
ako velmi to po plastickej operacii boli a ako dlho to boli? Da sa to vydržat, alebo je na potrebne analgetikum?
@essenceee aoj, ako pisali baby v kazda mame inak nastaveny prah bolesti. Za mna -asi by som bez analgetik plakala, a to znesiem bolesti dost 🙂 Som 4.den po- Flector rano, vecer pred spanim, a ked uz popoludni velmi boli, sup Ibalgin. Ale je to kazdym dnom o maly kusok lepsie. Najhorsie su rana- v noci svaly stuhnu a rano to dost boli. Ale myslim, ze za tych par dni bolesti to stoji 😉
podla mna to ovela viac boli ked sa prsia zmenšuju, než ked sa prsia zvačšuju. Takže použivanie analgetik je spravne
boli to ako po klasickej operacii. Len tu s tym vysledkom, že mate vačšie prsia a to vydrži každa žena
suhlasim s mimi_tami. Každa mame iny prah bolesti. Niekto z toho ide kolabovat a niekto už druhy den po operacii cisarskym rezom je na nohach a venuje sa babatku. Ovšem analgetika sa podavaju každej, bez ohladu na prah bolesti
Ahojte, videla som prácu Mudr. MARSALA, bola unho moja kamaratka a SKVELE!!! V sucasnosti operuje uz v Agel klinik v Bratislave a vraj je to tam uzasne a maju dobre ceny !
Ahojte dievčatá. Pozerám, že príspevky sú staršieho dáta. Neviem sa na koníkovi až tak dobre orientovať. Hľadám skupinu s novšími reakciami na silikónové prsia. Píšem s malou dušičkou, či nájdem priaznivu odpoveď - podobnú skúsenosť u Vás. Podstúpila som augmetaciu. Nebol to rozmar jedného dňa. Som len pár dní po nej. Moja psychika zareagovala zvláštne. Neviem sa zmieriť s tým, že som operáciu podstúpila. Zažili ste niečo podobné? Čo ste robili? Viedlo to u Vás k vybratiu implantatov a následnej spokojnosti?
@lusita27 ahoj.čože?to musí byť veľmi ťažké😢ja rozmýšľam nad zväčšenim prs.ako to prebieha?koľko si čakala na operáciu?
@mishell197 ahoj. Na kliniku som volala asi v máji. Na konzultáciu som bola cca 24.7. Bola som na dvoch - v Poprade a v Banskej Bystrici. V Poprade som bola asi dva týždne skôr. V lete je trošku ťažšie sa objednať na konzultáciu, keďže sú dovolenky. Rozhodla som sa pre Banskú Bystricu. Pán doktor je veľmi sympatický človek. Teraz s odstupom času sa prsia zmenili. Klesli a pôsobia prirodzenejšie. Mám mesiac po operácii, takže sa to môže stále upraviť. Výsledok je trvácnejší po 3 mesiacoch. Ja som mala prsia rúrkoviteho tvaru, veľkosť 75A a po kojení. Zospodu som mala veľmi málo kože. Doktor mi musel rez ťahať nižšie. Doteraz nosím k podprsenke, taký pás (neviem ako sa volá, je pripevnený k podprsenke) okolo celého hrudníka ponad prsia, ktorý ich tlačí dole, aby sa mi vytvoril pekný oblúčik. Hneď po operácii mi stáli ako kužel. Teraz sú omnoho krajšie a menšie. Najhoršie je spanie. Na chrbte. Čo môžem poradiť je dýchanie do brucha nie do hrudníka. Niekde som sa to dočítala a pomáha to. A taktiež ak cvičíš, hlavne brucho (nemusíš mať tehličky - ja mám tie svoje obalené 3 nobasilkou 😃, ale mám ), pomôže Ti to pri vstávaní. Telesne najhorší zákrok bol pre mňa cisársky. Po mesiaci cítim ešte občasné bolesti. V piatok idem na ďalšiu kontrolu, tak uvidím, čo sa dozviem. Som už spokojnejšia,ale mám občasné výčitky. No toto veľmi do úvahy neber. Každá sme iná. Kebyže máš ešte nejaké otázky napíš. 🙂 Mne tak pomohla iná baba, ktorá si týmto prešla.
Ďakujem ti pekne že si sa ozvala.no ja som stále na vážkach.ale ja mam asi nulovy zaklad a to som druhú dcéru kojila 11mes.a ešte aké máš zamestnanie ak to nie je tajomstvo?ja som obyčajná mama dvoch dcér stále na materskej ale manžel celkom dobre zarobí tak by chcel 😍
@mishell197 učiteľka. Mám jedného syna. Ja som kojila málo - 3 mes. Druhé sa nedarilo,tak som si povedala, že sa na to dám. Mnoho žien má po kojení malé prsia. A poznám také, ktoré ani deti nemajú a prsia sa im zväčšili. Asi to závisí od hormónov. Pozri skupinu silikónové prsia. Baby si tam vymieňajú skúsenosti. Niektoré sú v tejto problematike také zbehlé, že až pozerám. 😃😊Ak ti môžem poradiť,hlavne sa rozhodni podľa toho ako to cítiš ty. Ak ti tvoje prsia vyhovujú,tak to nerieš. Ak si však mala komplexy pre svoje prsia, je to na zváženie. 🙂
Ahoj ja som bola u Mudr. Krivosudskeho. Spokojna som aj ked niektore malickosti mi prekazali inak ziaden problem. Mala som po porode dost ovisnute prsia a mala som z toho take "komplexy" po ktorych aj mm uznal ze teda dobre. Operoval ma na Zahradnickej v Ba a bola som spokojna.Tym ze som mala predtym cca C kosik ktory mi padol na take jemne vacsie A po porode tak v mojom pripade islo o vypln s malym zvacsenim.A poviem ti uplna parada.Kazdy ma strasil ake bolesti budem mat a co vsetko ake problemy...Lenze tym ze som nesla z prirodnych A rovno na DD tak bolesti ziadne uz 3 den po operacii som bola na kave.Jasne pohyb je obmedzeny ale pre mna ziadna katastrofa.Doktor je mily,pomoze aj poradi.Ja som bola spokojna. Mam 430ml implantat a som spokojna nieje to vulgarne a velmi mi to dvihlo aj sebavedomie voci mne samej teda pre seba som to urobila.Nechodim v mega vystrihoch ale sama pred sebou ked sa pozriem do zrkadla sa citim lepsie tak drzim palce ;)