Zväčšenie pŕs bez operácie

7. sep 2022

Ahoj, dajú sa nejak zväčšiť prsia? Samozrejme nie o tri čísla ale o niečo ? 😅 Ak mám to stastie že mám lentilky pod kobercom, dá sa s tým niečo urobiť bez nejakých umelých hovadin a operácii?

mandarinka555
7. sep 2022

NIE.....nedá sa😂

januska12323
7. sep 2022

Môžeš skúsiť pribrať.

0evita0
7. sep 2022

Jedine pribrat a automaticky priberies aj tam ,potom uz len cvicit ale to je len na spevnenie .Mas rozne tabletky,napoje ale to je iba marketingovy tah

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
8. sep 2022

Zvacsit male plastikou je lahsie, ako zmensovat a tvarovat prilis velke. Nasetrit a budu potom dokonale.

ivicka0502
8. sep 2022

ja vždy poviem mužovi - sprav mi ďalšie dieťa a budem mať zase bomby. Iný prirodzený spôsob nepoznám

adriena9
8. sep 2022

@0evita0 no ani pribratie nie je zaručené, nie každému sa rozloží tuk rovnomerne alebo do pŕs, ja aj keď som pribrala tak sa mi tuk uložil do stehien a brucha ale prsia vobec

0evita0
9. sep 2022

@adriena9 tak to ano kazdy to ma inak

miro1360
9. sep 2022

1. plnotučné mlieko, mixované ľanové semienka (do smoothie), papaja, orechy, losos, olivový olej, maslo, bravčová masť (alebo mastnejšie mäso) ... čo najmenej rastlinných tukov (napr. rezne vyprážaj na bravčovej masti) ... (skús si odsledovať koľko tuku si denne prijala a zvýš svoj príjem, najmenej 60g tuku denne by si mala prijať v potravinách)
2. masáž vyhriatými rukami (krúživo a spájať ich k sebe), viac krát denne a nie dlho (minútku)
... ešte môžeš skúsiť na nejakej renomovanej endokrinológii zmerať svoje hormóny (hlavne estrogén a progesterón), a ak sú v nízkom alebo strednom pásme, popýtať sa na terapiu aby si mala vo vyššom/vysokom pásme estrogén a v strednom pásme progesterón ... tam ti vysvetlia všetky možné pozitíva a negatíva spojené s takým niečím ... no len nie som si istý či ti to tu na SK niekto spraví, ale možno niečo nájdeš :D ... isto lepšie ako tie umelé implantáty ktoré neviem či sa ešte nejakému chlapovi páčia, za mňa osobne radšej žiadne ako plasty

autor
10. sep 2022

@miro1360 noo ale keby si dá implantáty ale nie nejaké veľké, nevidno že ma plast nie ?☺️ inak dik. s tým jedlom mi to príde ako blbosť ale tie hormóny znejú už lepšie. dikes

micusa2222
Autor odpoveď zmazal
Zobraz