ahojte baby,,,,chcela by som Vas poprosit o nejake recenzie na MUDr. RastislavA Tršku.chcem si dat zvacsit prsia a vybrala som si jeho,len nemozem nic najst na nete.dakujem Vam
ahoj @zanulienka79 je dobry ja som bola u neho akurat ze to bolo uz par rokov dozadu a som stale velmi spokojna.len podla skusenosti inych dievcat viem,ze sa s nim zle komunikuje ak mas nahodou nebodaj nejaky problem po par rokoch po operacii...moze sa stat cokolvek -pretazenie opuch atd...Ale cely proces od konzultacie az po operaciu bol velmi ok.aj ako odbornik-neni z tych co ti chce vtlacit tie najvacsie implantaty -prave naopak -preferuje prirodzeny vysledok...
ahoj
@zanulienka79 je dobry ja som bola u neho akurat ze to bolo uz par rokov dozadu a som stale velmi spokojna.len podla skusenosti inych dievcat viem,ze sa s nim zle komunikuje ak mas nahodou nebodaj nejaky problem po par rokoch po operacii...moze sa stat cokolvek -pretazenie opuch atd...Ale cely proces od konzultacie az po operaciu bol velmi ok.aj ako odbornik-neni z tych co ti chce vtlacit tie najvacsie implantaty -prave naopak -preferuje prirodzeny vysledok...