Zväčšenie pier počas dojčenia

3. mar 2021

Ahojte dal si niekto zväčšiť pery počas dojcenia ? Jeden doktor povie môže sa iný povie nemôže sa ... nejaké skúsenosti ?

vikus17489
3. mar 2021

Niekto chce zarobit, niekto zase nie. Ja osobne by som to neriskovala

karpina
3. mar 2021

Keby sa dal zväčšiť aj mozog, ludstvo by na tom bolo o poznanie lepšie.

martinaju
3. mar 2021

Keby ludia neosočovali druhých a pozerali sa na seba. Ak si chce dať zväčšiť nech si dá a je len na jej rozhodnutí kedy. Niektorí nemajú problém spraviť počas dojčenia a niektorí nie. Ale zas to je len kvoli tomu, že nevedia aky to ma vplyv ale nemyslim si, že ny to ublížilo. Teraz ti môže byť jedno či máš alebo nemáš zväčšené pery, aj tak sa nosí rúško, tak počkaj.

lucinka1988
3. mar 2021

Ja som si to úplne prvýkrát dala, keď som už malého odstavila, mala som malo mlieka a vedela som, že každým dnom to vzdám. Klinika, kde na to chodím, to dojciacim ženám nerobí, ale to preto, lebo nevedia, akú reakciu to môže mať kvôli hormónom a tiež či sa nevyskytnú komplikácie. Inak kyselina hyalurónová je telu vlastná látka, takže to nechcú robiť len kvôli tým možným komplikáciám. Pomaly to budem mať už rok, o chvíľu ma čaká pôrod, tak tiež si budem musieť počkať na doplnenie...

autor
3. mar 2021

@karpina pravda ja tvrdím to iste 😂😂 keď už niekomu vadí že si dá niekto zväčšiť pery tak potom sam to nemá v hlave v poriadku 😅 takze súhlasím s tým čo si napísala ;)

autor
3. mar 2021

@martinaju ono sa to neodporúča skrz infekcii . Inak z pery do mlieka by sa to vraj dostať nemalo . A áno máš pravdu nosia sa masky ale ja to chcem koli sebe nie koli ľuďom .

martinaju
3. mar 2021

Ja viem, každá si to dávame kvôli sebe len keď sú tefaz respirátory podľa mňa tam skôr hrozí infekcia pretože sa to tie ranky môžu zapariť. Ale inak o infekciu sa nemusíš báť ak pôjdeš lekárke a nie hoc akej kozmetičke. 🙂