Žienky ktoré máte zvacsenie pier kyselinou hyaluronovou.Ako dlho vám vydržali po prvom zákroku? Nemali ste pocit, že sa vám to na sebe "nepáči"? Veľmi nad tým uvažujem, ale len malá výplň 1ml nakolko mám úzke pery..
Ďakujem za vaše skúsenosti, reakcie ... 🙂
Ja nechapem tuto modu?
Chlapi to neznsaju,nepaci sa im to
A Baby jednako si davaju robit kacacie huby...
Otras
@osky Presne tak..
Kačacie pery sú otras s tým súhlasím .. ale decentné vyplnenie je niečo iné ako duck pery ;)
@domi235 ďakujem, určite pošlem foto ... Chcela by som len 1ml ako som pridala foto nižšie 🙂
Ahoj, ja som mala...velmi decentne, kto ma nepoznal tak nevedel...ale...boli to, velmi... aspon mna...a vydrzalo to cca 2 mesiace, moje telo tu kyselinu velmi rychlo metabolizuje, takze kolko to vydrzi tebe uvidíš...ci to stoji za to? Neviem úprimne, uz som druhy krát nebola
Ak maš uzke pery neodporučam davat hned 1ml. Nemaš na to dostatočnu červeň pier, kyselina nebude mať dosť priestoru a zmigruje do kože naokolo čo vytvori presne ten neželany duck efekt🙂. Začni s 0,5ml a časom uvidiš. Viem o čom hovorim🙂
@sis12345 ahoj ďakujem za reakciu..posielam foto mojich pier
Na tej foto jasne vidieť, že tie pery sú napichané. Moja kozmetička to má. Sama mi rozprávala, že to nie je vidieť. Veru je, aj keď nie sú obrovské. Tie pery sú také iné, tak zvláštne "zdvihnuté". Mne osobne sa oveľa viac páčia tie pred úpravou. Absolútne nič im nechýba. Je to však otázka vkusu.
@petushqa2710 vygoogli si - 1ml of filler on a spoon.. podľa mňa ti to na začiatok bude veľa ale je to na tebe🙂
@petushqa2710 maš ich pekne, vykrojovane. ☺️Konturkou a ružom si ich zvyrazniš. Nie každy ma taky pekny tvar pier. 💫👏
@petushqa2710 mne sa osobne nepači ked to okolo pier sa tak nadvihne a je to neprirodzene, ziaden clovek ktory ma prirodzene velke pery nema tu hranu pier nadvihnutu, nerozumiem preco to tak robia.🤦♀️
@petushqa2710 ja som bola na klinike v KE cca 180 km to mám z domu. Najskor je dolezite vediet co chces a aký tvar atď. Je dobre mat prehlad. Vidieť robotu. Je velmi dolezite kde a kto ti to pichne. Bola som prvý krát u jednej pani, ona mala také nastrelovacky co mi isli slzy z toho vysledok katastrofalny. Kačka čistá, no ale chodila som ako kráľovná prvý krát woou brutal mám pery . No rozdiel som si uvedomila az potom po tristvrte roku kedy som navštívila veľmi dobru kliniku, úpravu mi robil doktor a mega brutal, ziadne kačacie nafuknute, ruské vytiahnute hore, dole, nie do predu, citila som sa 👍
@janulka1802 si ma predbehla.presne .
Tie pery neposobia prirodzene.
@petushqa2710 nad tym som aj ja uvažovala ale prešlo ma to, pretože už mi trošku vadi, keď sa pozriem na každu druhu ženu a vidno to že maju napichane pery.
Samozrejme ak by ti to doktor/ka spravil/la fakt tak pekne jemne aby si sa nepodobala na každu ženu, tak to by bolo super. ☺️ Neodcudzujem ta, ale držim prsty, nech si spokojna s vysledkom. 👌 potom pošli foto mozno aj ja si to dam.💫