Zväčšenie pier

natasa1994
16. júl 2016

Dievcence chcem sa vas spytat hlavne tie ktore si dali zvacsit pery ci su s tym spokojne a hlavne to ak by som uz zakrok nechcela opakovat co sa stane po vyprchnuty kyseliny hyaluronovej s perami, nezostanu nejake ovisnute vratia sa do povodneho stavu. Dakujem vam velmi pekne za kazdu odpoved!

simik14
17. júl 2016

Zober konturku a ruz rovnakej farby ceruzkou si pekne obtiahni pery nie po okraji ale trosicku za okraj a ruzom vyfarbi budes ich mat opticky vacsie a vies co sa mi zda ze ked pouzivam ruz viackrat do dna tak uz su pery nim nasiaknute a vyzeraju priridzene vacsie

mischelag
17. júl 2016

@natasa1994 ahoj, ja som si ich dala zvecsit, nakolko ich mam priserne tenke. Davali mi 2 ml hyaluron, teraz vyzeraju normalnej velkosti a prirodzene. Po vyprchani ti nehrozi ze by ti pery posobili ovisnuto, teda neviem ako to je ked si das vacsie mnozstvo pichnut. Hyal posobi cca rok, max 1,5 roka.

mircalla
17. júl 2016

Toto by som nikdy neurobila. Podla mna to vypada otrasne a je to na prvy pohlad vidiet, ze su napichane, prirodzene vyzerajuce som este nevidela. Okrem toho to treba stale chodit doplnat

lubkavargova1
17. júl 2016

@natasa1994 mila Nataska... je vidno ze si este neabsolvovala poradenstvo u lekara alebo v centre. Lebo ako prve co ti lekar spravy da specialnu tycinku s extraktom cili papriciek, ktore maju ucinok 24 hodin. Je pravda, ze sa za to plati cca 10 eur. Ale najprv je to preto, aby si zistila ci ti to ide k tvary, aby si neskoncila ako kacer Donald. Potom, ked to fakt ze suhlasis a chces, tak sa pristupuje k tejto estetickej uprave...je pravda, ze da sa to aj na prvu supu, ale potom to aj tak dopadnu zienky....inak uz duck face neni IN..a po dalsie, uz ani kyselina sa nedava,, nepicha ale tukove extrakty...a po dalsie, lekar sa ta ako prve spyta ci si nachylna herpes alebo nie, musi ti spravit test lebo ked ano, tak nemal by ti to spravit. Lebo hned po aplikacii sa vyhodis a mat herpes plus zvycsene pery...no to je skor na skok pod vlak ako na pekny usmev...zeny a dievcata, (lebo ja mam pocit ze to bude skor pubertacka sa pytat) treba sa PYTAT a PYTAT lekarov a nie buuuuuuuuuuuuuum....lebo to potom tak dopadne potom. :-
Jja napriklad kvoly herpesu nemozem mat permanentny make-up. Ako mohla by som mat, ale to ja by som si fajne skomplikovala ci oci alebo pery...a to mi nestoji...mne staci zjest orechy a mam herpes na pere a tym padom zvacsene aj zadarmo

mircalla
17. júl 2016

@lubkavargova1 nemam zrovna bohvieake pery, ale radsej budem aspon prirodzena ako duck face. inak aj kate middleton ma uzke pery a neubralo jej to na pritazlivosti.
moja jedna ruska kolegyna to ma a ehm...no.....chodi tam teraz ako na klavir
neviem, mozno to dokaze vypada prirodzene, ale este som take pery nevidela

lubkavargova1
17. júl 2016

@mircalla ja mam znameho lekara co je origos plasticky chirurg a on vravel, ze vela zienok si to predstavuje velmi jednoducho. Ja osobne som chcela (ked som bola mlada a sprosta) ze vacsie prsia...potom to po 30tke uz samo slo (kilecka zapracovali aj na prsiach) 😀
Ale napriklad taky botox je super do podpazusia. Ja sa extremne potim a nic mi nepomahalo. Kolko dezodorantov a tieto blbosti som dala...potom som dala injekcie, teda on...a som maximalne spokojna..je pravda ze 2 dni som sa citila ako strasiak (ramena na siroko)...ale to mi pomohlo...zdravotne a uz sa ani nemusim hanbit ze kvoly potu, mapy na satach a samozrejme ten potovy pach 🙄

nicky221
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lubkavargova1
18. júl 2016

Ja naozaj nechcem nikoho urazit, ale doboha..ked si idem nieco spravit, tak sa pytam lekara ako prve...ci si myslite, ze oni su tam na srandu???? Za tie prachy je ich povinnost informovat-informovat-informovat...a ked sa chcete spytat, ci mozete spravit s tak valkou pusou fajku chlapovy, tak ano mozes..vydrz max 3 dni a potom mozes kolko len chces...zasnem...normalne ze zasnem...

robin_claire
18. júl 2016

@nicky221 No neuraz sa - podla foto si presne ten typ, co bude teraz produkovat este viac selfie s duck face...
Hura "prirodzenost"

lubkavargova1
18. júl 2016

nooo ujo google mi vyhodil ze reklama na skulky...ale budiz...ja stale tvrdim, ze mladez je blba ako tago...ale tu ma to ze rovno prekvapilo..olalaaaaaaaa pouzilo to odborny termin! Dievca, ze teba nieco bude!

nicky221
18. júl 2016

@robin_claire milujem, keď idete odsudzovať človeka len na základe fotky! 😡

nicky221
18. júl 2016

@lubkavargova1 to dievča má za sebou školy, takže láskavo drž krok, normálne som sa spýtala, ak nevieš normálne reagovať, tak radšej mlč!

lubkavargova1
18. júl 2016

@nicky221 myslim, ze dievca co ma za sebou skoly, ma aj v hlave dost, aby vedelo, co take obnasa..a len tak btw, ked uz ides, tak mas za sebou nejaku konzultaciu kde ti bolo vysvetlene co-ako...ja viem a chapem ze look ala Megan Fox je silny fenomen...resp. bol silny fenomen....a aj tak na fajku ti chlap musi pockat 3 dni 😀 😀

robin_claire
18. júl 2016

@nicky221 nuz umele mas uplne vsetko - ak si myslis, ze tento look boduje, tak smelo do toho. taka slovenska specialita tieto plastikove zenske

nicky221
18. júl 2016

@lubkavargova1 predstav si, že neviem, neabsolvovala som ešte takýto zákrok, tak sa pýtam. Aaaa každý o tom, čo mu chýba! Určite som nemala hneď namysli fajku, ale nech ti bude....😹🙈😂

nicky221
18. júl 2016

@robin_claire asi nevieš rozoznať umelé od prirodzeného, kedže takto dedukuješ 🤕😹

lubkavargova1
18. júl 2016

jasne, pyta sa to na zvacsenie pier a smajliky za otazkou ako je to s neznostami...jooooj moja zlata...nespadli sme z oblakov. bavime sa o zvacsovani pier a nie o zvacsovany pixe 😀 😀 😀 😀 a ked sa niekto chysta v priebehu niekolkych dni na zakrok.....juj ale som sa nasmiala...

nicky221
18. júl 2016

@lubkavargova1 skús čítať medzi riadkami 😘

lubkavargova1
18. júl 2016

@nicky221 nooo tak si mala napisat, ze niekedy v buducnosti....a nie v priebehu niekolkych dni...cccccc....udrete mimo klaves to bolo...toto nezaberaaa

mickao
1. aug 2016

Kolko vysmechu za nic.

lucinka511
2. aug 2016

asi zalezin aky odbornik to robi a komu aj taka Darina Rolincova vyzera celkom prirodzene s napichanymi perami...inak netreba to prehanat asi ozaj len minimum.pretoze niektore z boku vyzeraju dost zle...z predu ok ale z boku tie pery povarsine tak odstavaju a to je dost nepekne.a hned kazdy pozna ze su umele.

mato100
31. júl 2017

@nicky221 ahoj, ak to este riesis, paradny prehladovy clanok o vyplni pier kyselinou hyal. pisala nedavno moja znama http://www.ivett.sk/zvacsenie-pier/

natasa1994
autor
22. sep 2017

Dakujem. Nakoniec som sa odhodlala bola som. Do hornej pery mi vpichli 0,8ml kys.hya. mam to akurat a som rada ze som na tom bola.

blairgossip
22. okt 2017

@natasa1994 ahoj, staci 0,8 ml na to aby bolo ten rozdiel vidno? a mala si teosyal?

mircalla
23. okt 2017

@natasa1994 ako casto si to musis teraz davat?

kimivox
12. sep 2018

Jezis jake ste sproste vsetky, dievca sa pyta lebo sa chce o tom porozpravat, vsetky zeny sa radi o vsetkom bavime, no nemusite ju hned urazat..to len dokazuje vasu primitivitu debilitu a zavist ...😃strasne ste zeny debilne, ked ju to robi spokojnejsou tak nech si zvacsi pery nemusi byt hned sprosta...ale klasika stavim sa keby som vas videla ze ste vsetky tluste zatrpknute a namiesto toho zeby ste so sebou nieco robili ine len krituzujete , sa spamatajte 🙏😩

leaxa
28. jún 2019

Žasnem nad "odbornými radami" a moralizovaním niektorých žien. Slečna sa pýtala na osobné skúsenosti a vy ju tu pomaly urážate. Veď je každého osobná vec či a čo si dá zväčšiť. Pýta od vás príspevok na to alebo čo😁. Veď, keď nemám záujem poradiť, rolujem ďalej...
Tento koník mi príde niekedy ako sekta 😂

lelienka25
19. júl 2019

@natasa1994 Nataska, zdravim. Prosim, viete mi dat nejake odporucania na kliniku, dr?

simka2
23. nov 2020

@lubkavargova1 Ahoj Lubka, prosim ta, ten tvoj kamarat chorurg pracuje v nejakej konkretnej klinike? Hladam ku komu ist, ale nazory sa lisia. A hlavne, ocakavm pristup lekara ako si pisala aj vyssie. Dakujem pekne za odporucania kliniky (BA, pripadne NR)

simka2
23. nov 2020

@natasa1994 kde si si to dala urobit prosim? dakujem