Ahojte, už cca mesiac pozorujem zväčšené uzliny na hlave. Konkrétne na zátylku hlavy, za ušami a pred jedným uchom. Nemám žiadne iné príznaky, cítim sa zdravá, akurát tie uzliny ma znervózňujú. Každý deň ich kontrolujem a prehnatavam, ci nepribudli dalsie.
Bola som u svojej lekárky, krvný obraz je v norme a tým to považovala za vybavené.
Mali ste niekto podobnú skúsenosť? Už som z toho na nervy, tak uvítam akúkoľvek info.
@martina1p Ako dlho vam to pretrvavalo? Uzliny odpuchli same? A nemali ste aj ine ťažkosti?
@juliarubicka ja to iste- prekonana mononukleoza, tiez herpeticke virusy vysoke. Mne toto riesi alergologicka - komplet krvne vysetrenia.
@kika831 po akej dobe cca ti odpuchli uzliny? Ine príznaky si nemala? Ja idem zajtra opat k dr, tak ju poziadam o testy na mononukleozu.
@juliarubicka ja som bola stale nakapata, unavena.
@juliarubicka bola som unavena a uzliny mam stale, nezmizli mi, len sa zmensili trochu.
@martina1p dakujem za info. V pondelok idem na odbery na mononukleózou a ine virusy. Ja unavu nejako zvlast nepocitujem, mam male dieta, stale sa okolo neho krutim. Dufam, ze to nie je nic vazne, uz som z toho na nervy.
@juliarubicka ja som mala podobny problem a bola to prekonana mononukleoza. Skuste sa pytat na infekcne.