Zväčšené podbruško mimo pms a ovulácie

teaha
22. máj 2019

Ahojte, mate prosim niektora skusenost so zvacsenym pobruskom aj mimo pms a ovulacie? Tehotna nie som, cystu gynekologicka nenasla.. pred pol rokom mi jedna cysta praskla, moze to nejak s tym este suvisiet? Vdaka za rady

danielahamar
23. máj 2019

Hormóny máš v poriadku? Nereagujes na nejakú potravinu tak?

modrava
23. máj 2019

dcera tak reaguje na laktozu

danielahamar
23. máj 2019

@modrava ja tiež, aj ked ju nemám potvrdenú, chodím každé dva roky na krv aby som to potvrdila a nikdy nič nevyjde, ale brucho mávam jak v 9mes.

modrava
23. máj 2019

@danielahamar dcera s tym nikdy nebola na testoch. sama si odsledovala. presla na bezlaktozove potraviny alebo si dava laktasan a problem ustupil

teaha
autor
23. máj 2019

Dakujem, mam intoleranciu na mlieko, aj ked nejem skoro ziadne mliecne vyrobky skusim to uplne vysadit

klejkaez
11. sep 2019

@teaha Zlatko, papaj výrobky ale bezlaktozove.
NAJ ZA MNA ZNACKA FREELACTO RAJO. Nam dva roky silnú intoleranciu... už strácam vápnik zo zubov a kostí... dopĺňaj si vápnik, ale vážne. Aby si nedopadla ako ja ....😞🍀
No mam to aj ja, som vysoká, dost chuda (gény) a mam skoro dva krát také az.
Sranda, niekedy tipnú aj šiesty mesiac 😂😂😂
Az ma ťahá bruško ... ale trápi ma to no

teaha
autor
12. sep 2019

@klejkaez dakujem, ja mam intoleranciu celkovo na mlieko takze ani bezlaktozove nejem, aj tak ho mam nafuknute aj ked mliecne jem prilezitostne 🙂

monika2012
12. sep 2019

@klejkaez Moja, doplnaj si aj vitamin D3/K2. Pozri si v googli informacie. Suvisi to nesmierne so vstrebavanim vapnika do kosti a zubov.