Zväčšené lymfatické uzliny

28. jún 2024

Vlani novembri som bral antibiotiká silné. Vo februári ďalšie antibiotiká silné. Pred 2 mesiacmi antibiotiká. Po 2 mesiacoch sa mi spravila gulička pod bradou. Bolí to a keď to chytím alebo stláčam tak Bolí trošku.
Bol som u lekára dal mi antibiotiká ale nebudem brat lebo zasa atb ved mam rozhodenú imunitu z tých atb. Kúpil som octan masť, dúfam že pomôže.

Vám pomohlo octan mast? Viete čo ma štve? Nieže by ma poslal doktor na sono alebo na výter radšej mi dá atb.
Rozmýšľam nad tým že keď by som išiel na pohotovosť spravia mi na moju požiadavku sono aby som bol kľudnejší? 2. Deň to mám.

pictbridge
28. jún 2024

3 mesiace po hnisavej angíne som mala uzlinu 1.5 cm gulicku. Bolela ma na dotyk. Zobrali mi krv všetko bolo OK. Následok choroby. Ak je pohyblivá nestresuj. Mne tiež dala penlac ale nebrala som povedala ze ak vyjde niečo v krvi dá mi vedieť a budem brať. Nebolo potrebné. Nedrb do uzliny mňa bolela keď som ju babrala. Po mesiaci sa stiahla ale nie úplne stále ju cítiť. Nevšímam si to. A ak chceš mat pokoj vyžiadať si odber a USG uzlin. Ale aj tak si myslím ze to máš po chorobe.

pictbridge
28. jún 2024

A dodám. Myslím že z pohotovosti ťa s tým vykopnú . To nieje stav na pohotovosť.

autor
28. jún 2024

@pictbridge tak môžem to mat kvôli tomu ze som bol chorý pred 2 mesiacmi?

pictbridge
28. jún 2024

Jasne že áno. Niekomu tak už uzlina aj ostane. Nezmenši sa.

autor
28. jún 2024

@pictbridge čože? To mi ani nehovor. A čo s tým potom?

pictbridge
28. jún 2024

Nič. Zavadzia ti? Alebo ?

autor
28. jún 2024

@pictbridge no bolia ma to aj keď zdvihnem hore hlavu .

pictbridge
28. jún 2024

Koľkokrát denne si ju hmataš a hybeš ňou? Netreba sa čudovať. Ako som písala. Nebabrať nevšimať a bude dobre. Mne lekárka povedala ze je dobre keď uzliny pracujú pretože bojuju s niečím/ jnfekcia a podobne / .

autor
28. jún 2024

@pictbridge ale ja som počul že to môže byť nejaký nádor alebo leukémia

deedol
28. jún 2024

Ked su bolestive, byvaju vacsinou ok, len reaguju na chorobu. Ak sa bojis, mozes ist na sono dat si ich slontrolovat. Aj ja som nedavno bola, v ba sa da aj bez vymenneho listka sukromne, ale neviem, odkial si ty

autor
29. jún 2024

@deedol nitriansky kraj