Prosim Vas kto ma s lymfomom skusenosti? Chcem sa spytat aky ste mali celkovy krvny obraz, priznaky, velkost uzliny. Dakujem. Na krku mam cca 2,5cm uzlinu, netusim ci tam bola aj predtym alebo nie. Mam kazde rano silnu nadchu - ale to moze robit aj alergia to neviem. Potrebujem sa dostat na sono uzlin, len mam strach. Na hematologiu chodim pravidelne kvoli anemii, mam akurat zvysene eozinofilyinak v podstate velmi nic. Monocyty ale uz dlhodobo niekolko rokov.
Na orl potrebujete vymenny listok ale ved chodte z vseobecnym na sono vas vie poslat aj on aj kev vziat, zbytocne cakate
@taktotedanie moja obvodna skoncila a najst novu je umenie ale musim to poriesit. Krv mi beru pravidelne kazde dva mesiace na hematologii a nejake vyrazne zmeny tam nie su
@6botka6 Este som sa nestretla s tym, ze by bol problem si najst vseobecneho lekara, hladali ste aktivne ci dokedy ho nebolo treba ste to neriesili.. to, ze vsm beru krv na hematologii je fajn ale sleduju tam ine parametre ake by bolo vhodne vysetrit skrz vas problem cize tieto odbery vam v podstate nic nepovedia a nepomozu
@6botka6 moze to byt streptokok ci iny virus