Ahojte. Nemáte skúsenosť so zväčšenou slezinou? Ja ju mám zväčšenú ale posledné dni je to ešte horšie?. Môže prasknúť aj bez buchnutia sa? Alebo čo najhoršie sa môže stať? A nejaká baská rada, nejaký čaj? Lebo nato mi nepredpisali ani lieky, na to konkrétne ani nie sú ak dobre viem. Dakujem. To viem že treba ísť k lekárovi.
Mam zväčšenu slezinu celý život. KV nej mi vybrali krčné mandle, zmansila sa a opäť narástla. Potom mi vybrali slepé črevo, zas sa zväčšila. Proste musím s tým žiť
@nikitka444 ahoj. A davas si pozor na niečo alebo sa len naučiť s tým žiť? Som sa dosť zľakla a je to neprijemne
Nie, nijako nedávam pozor, proste s tym žijem. Jedine nemôžem. Moc utekať, vtedy sa ozve a začne bolieť
Keby bola slezina zvacsena z dovodu anemie, tak poradit viem draciu krv.. inak netusim, co...
Tiež mám roky zväčšenú slezinu, chodím 2 krát ročne na hematológiu a raz ročne mi robia ultrazvuk, takže len sledovanie, nič iné
Co si pamatam,ze ma doktor po mononukleoze silne upozornoval bol oddychovy rezim,nic nezdvihat,ziadna fyzicka namaha